Conferinta despre performanta la Palas Mall

Pe 28 august Fundatia Licinium ti-a pregatit o conferinta inspirational-motivationala intitulata „Performanta nu are limite”. Aceasta va fi sustinuta de catre primul speaker motivational cu handicap de la noi din tara, Cosmin Jurcan.

Incepand cu 18.00 esti asteptat la Congress Hall Palas, Sala Chopin si pe terasa Congress Hall Palas. Se urmareste determinarea invitatilor sa isi valorifice potentialul, sa se automotiveze si sa se dezvolte. Conferinta va dura 150 de minute in care speakerul va vorbi despre inspiratie, motivatie si provocare. De asemenea, vei afla din marturiile artistilor invitati cu ce probleme s-au confruntat si cum au reusit sa treaca peste ele.

Pentru a putea participa la „Performanta nu are limite” ai nevoie de o invitatie, pe care o obtii completand formularul de inscriere. Daca vrei mai multe date mergi la Sandul Fundatiei Licinium de langa Food Court. Sau trimite e-mail la [email protected]

Sursa foto: www.restaurantenunti.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × 5 =

On Key

Citeste si

Cum sa ne detoxifiem corect corpul

Prin detoxifierea organismului intelegem procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor din organism. Este o perioadă pentru organism când punem metabolismul în repaus, când îi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.