Cu schimbăm stilul din living rapid și ușor?

Trendurile se schimbă și poate îți dorești să împrospătezi puțin atmosfera și în living. Nu trebuie să schimbi toată mobila din casă, sau să te apuci să renovezi o întreagă camera numai pentru că anul acesta culoarea la modă va fi albastru roial. Există soluții mult mai simple și mai la îndemână pentru a da un aer proaspăt și modern unei încăperi, folosindu-te doar de câteva elemente noi.

Un covor nou va face minuni.

Înlocuirea covorului din living cu unul de efect va schimba rapid aspectul camerei. Optează pentru unul pufos pe care să-l așezi lângă canapea, în completarea acesteia ; îți vei putea odihni picioarele pe o textură moale și plăcută la atingere, în timp ce te uiți la televizor sau stai la povești cu prietenii.

O masuta cafea extensibila transformă prin magie stilul din cameră.

Schimbă măsuța clasică de cafea, cu una mai deosebită. Fie că alegi una din lemn masiv, cu forme brute și frumoase, sau alegi o masuta de cafea pliabila pentru a se putea potrivi mai multor stiluri și utilități în casă, aceasta va ajuta la realizarea unui sentiment de relaxare și confort în living.

Mergi pe varianta mai ieftină de pleduri pufoase și perne confortabile.

Dacă nu îți permite bugetul să te întinzi prea mult, poți începe cu adăugarea unor perne decorative confortabile și a unor pleduri călduroase și pufoase în living. Într-o seară rece, aceastea te vor încălzi și îți vor fi la îndemână pe canapeaua confortabilă. Accesorii de mici dimensiuni, pledurile și păturile, reușesc cu ușurință să schimbe decorul din livingul tău.

Schimbă perdelele și draperiile din cameră pentru un aer mai aerisit.

Un alt element care contribuie la schimbarea decorului dintr-o încăpere este un set nou de perdele și de draperii. În funcție de preferințele tale, dar și de nevoile familiei, poți alege dintr-o gamă largă de modele, culori și texturi. Pentru că vor încadra ferestrele cu eleganță, acestea vor ieși în evidență, fiind un accesoriu important din spațiul tău.

Adaugă decorațiuni noi și plante verzi pentru a da viață livingului.

Alege să decorezi interiorul locuinței cu plante de interior ornamentale care îți vor schimba în totalitate starea de spirit dând o culoare naturală camerelor. Totodată ele vor fi cele care își vor exercita efecte benefice de purificare a aerului, asigurându-ți o stare generală de bine. Plantele de interior absorb dioxidul de carbon și eliberează în aer oxigenul atât de necesar vieții, de asemenea, cu ajutorul lor scăpăm de chimicale periculoase din mediul interior.

Alte decorațiuni, cum sunt tablourile, oglinzile mari și ceasurile, alungă monotonia oricărei încăperi și, atent așezate, oferă personalitate pereților.

Fie că alegi o piesă mai mare pe care să o înlocuiești, cum ar fi covorul, măsuța de cafea, sau mergi pe ceva mai micuț – perne, pleduri, decorațiuni – este important să le alegi în funcție de personalitatea ta, să alegi numai lucruri care îți plac și să te eliberezi de cele care nu te fac fericit/ă.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.