Cum sa alegi cea mai buna masina de spalat rufe

Ți s-a stricat masina de spalat sau vrei sa îți cumperi una mai performantă? Trebuie să știi că o mașină de spălat poate face mult mai mult decât să curețe hainele de murdărie și de pete; tehnologia a evoluat atât de tare, încât modelele mai noi sunt adevărați roboți inteligenți: poate fi conectată la rețeaua wi-fi astfel încât să-i monitorizezi progresul sau ciclurile de spălare de pe tabletă sau telefon, pot fi programate în funcție de necesități și de timpul de care dispui.

In acest articol vreau sa vedem cum sa alegi cea mai buna masina de spalat rufe cand pe piata exista o multitudine de modele cu multe opțiuni de spălare și de programare, astfel încât să te asiguri că poate spăla de la cearceafuri și haine de pat albe, până la hăinuțe sensibile pentru bebeluși, sau la pete de vin de pe fețe de masă.

Factori pe care trebuie să îi iei în seama când cercetezi piața pentru o mașina de spalat nouă:

  • Dimensiunea: ea nu trebuie ținută în spații care se pot aburi ușor, de aceea este recomandat să nu fie pusă în baie, ci mai degrabă în bucătărie sau intr-o debara. De asemenea, ar trebui să măsori înainte spațiul de care dispui pentru mașină și trebuie neaparat să lași câțiva centimetrii pentru vibrațiile produse din cauza centrifugării.
  • Capacitatea de spălare: în funcție de numărul membrilor familiei (sau a colegilor de apartament) trebuie să alegi o masina de spalat cu o cuva mai mare sau mai mica.
  • Programele de spălare: acest aspect trebuie luat în considerare cu atât mai mult dacă familia este numeroasă, pentru că mai multe funcții te pot ajuta să speli eficient și economic în același timp.
  • Consumul: clasele de energie pentru mașinile de spălat sunt: B, A+, A++, A+++. Cu cat are mai multe plusuri, cu atât consumă mai puțin (energie si apă + detergent);
  • Controlul automat al temperaturii: masina de spălat va măsura apa la intrare și ajustează cantitatea de apă caldă sau rece;

Să alegi o mașină de spălat ieftină și bună nu este foarte ușor, dar dacă îți vei prioritiza cerințele, mai mult ca sigur vei găsi una potrivită pentru casa ta.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.