Cele mai tari ponturi studentesti!

Cum sa alegi un semineu electric

Cum sa alegi un semineu electric
May 25
14:44 2017

Iarna, fiecare dintre noi viseaza ocazional la o camera foarte linistita si calduroasa, din care, fara indoiala, face parte si un semineu. Pentru ca un semineu clasic se poate intretine destul de greu si nici nu se poate instala la bloc, au aparut pe piata semineele electrice, care sunt acum accesibile oricui. Acest aparat se poate instala in orice tip de locuinta si in orice incapere, indiferent daca este vorba de o casa ori de un apartament. Asadar, semineul nu mai este un lux pe care ti-l imaginezi, ci poate deveni o realitate si pentru tine. Mai mult, poti gasi informatii detaliate despre anumite modele, sau despre orice te-ar putea interesa la un semineu electric pe siteul 4deco ro.

Cat de greu se poate instala un semineu electric

Spre deosebire de semineele clasice, un semineu electric este foarte usor de instalat. Nu ai nevoie decat de o priza in zona locului in care vrei sa montezi aparatul, pentru ca dispune de o aeroterma care se conecteaza la priza. Din fericire, astfel de aparate nu au nevoie de un horn pentru a elimina fumul ori pentru ventilatie, ca urmare a faptului ca nu creeaza fum. De asemenea, nici nu are nevoie de mult spatiu, tinand cont de dimensiunile mai reduse pe care le are, prin comparatie cu un semineu clasic. Mai mult chiar, nu vei avea nevoie nici de lemne pentru foc, care te-ar fi costat foarte multi bani in fiecare iarna, pe langa faptul ca ai fi avut nevoie de un spatiu in plus pentru a le putea depozita.

La ce trebuie sa acorzi atentie cand alegi un semineu electric

Inainte de a hotari sa cumperi un astfel de produs, trebuie sa te gandesti cum sa alegi un semineu electric. Acesta nu iti ofera doar un confort vizual, ci si unul termic, deci, ia si acest lucru in considerare. In plus, modelul ales de semineu trebuie sa se potriveasca, din punct de vedere estetic, cu restul camerei in care se afla. Poti sa alegi un semineu care se monteaza in perete, dar si un model care sa fie incorporat intr-un alt model. Nu uita, ca semineul electric nu isi incalzeste exteriorul, deci, nici nu iti va strica mobila.

Cat de puternice sunt semineele electrice

Avantajul unui semineu electric consta in faptul ca nu doar va arata bine, ci va incalzi si camera. Acesta se cupleaza la o aeroterma si iti ofera caldura de care ai nevoie ca sa incalzesti camera. Normal, dimensiunile sunt importante, atat pentru semineu, cat si pentru camera. Orice model de semineu poate fi folosit pentru camere mici, medii ori mari, deci, alege o varianta care sa aiba in vedere dimensiunea care trebuie incalzita.

Mai mult, treptele de putere pot sa-ti ofere optiunea de a face economie, atunci cand nu te afli acasa, mentinand caldura la o temperatura scazuta cand esti plecat, deci, nici consumul de energie nu va fi unul mare. Din fericire, un semineu electric oricum nu consuma mai mult de 2000 W pe luna.

Ca sa alegi un model bun, ti-ai dat seama cum sa alegi un semineu electric, deci, vei avea parte de un confort sporit in aceasta iarna.

Comentarii

comments

About Author

Tudor Perian

Tudor Perian

Specialist seo si content writer la Studentul.info.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

3 × three =