Curata suprafetele ca un profesionist cu un aparat de curatat cu abur

Stii care este diferenta intre un profesionist si un amator in curatenie? Nimic mai simplu : aparatele de curatat profesionale. Diferentele intre a spala pe jos cu mopul sau cu un aparat cu abur sunt considerabile, deoarece aburul fierbinte distruge microbii pe cand apa este inofensiva in acest caz. Da click pe urmatorul link daca vrei sa vezi top 3 modele de aparate de curatat cu abur.

Avantajele unui aparat de curatat cu abur

  • aburul fierbinte distruge microbii si alergenii invizibili ochiului uman si care nu pot fi eliminati de mop sau de aspiratoare
  • nu este necesar sa folositi deteregenti speciali, este suficienta apa de la robinet;
  • curata pete uscate, noroi, pete de rugina etc pe care un aspirator obisnuit nu le poate indeparta
  • sunt usor de manevrat intrucat sunt subtiri, relativ usoare, si se pot folosi pentru acces in spatii inguste, colturile camerelor etc.
  • sunt usor de depozitat
  • costa cat un aspirator dar sunt mai eficiente si le puteti folosi si in exterior, cum ar fi in gradina sau curte

Criterii de cumparare aparat curatare cu abur

Puterea aparatului este principalul aspect pe care trebuie sa-l aveti in vedere deoarece o putere mai mare inseamna abur mai mult, mai repede si mai fierbinte, lucruri esentiale pentru un astfel de dispozitiv. Recomandam sa luati in calcul un aparat cu o putere de minim 1500 W.

Volumul recipientului de apa trebuie sa fie suficient de mare, minim 400 ml, pentru a evita reumplerea repetata. Aici trebuie sa exista un mic compromise, deoarece un volum mare al recipientului inseamna si un aparat mai mare si mai greu, care va fi greu de depozitat si manevrat.

Timpul de incalzire reprezinta durata in care aparatul de curatat este gata de a fi folosit, dupa ce l-ai pornit; mai exact, in cat timp produce abur cald. Cu cat este mai mic acest timp cu atat aparatul este mai performant.

Capatul de jos care contine si buretele din microfibra lavabila pentru curatarea suprafetelor, trebuie sa fie cat mai mobil, sa se roteasca cat mai mult, pentru a avea acces usor sub suprafetele ce urmeaza sa fie curatate si elemente de mobilier. Forma triunghiulara este special gandita pentru a facilita accesul in colturile camerelor.

Cablul de alimentare trebuie sa fie cat mai lung pentru a va facilita accesul in zone indepartate si a nu depinde asa mult de priza.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Balul Bobocilor FEAA 2016

5 găști de gangsteri luptă pentru supremație și controlul total al orașului prin crimă organizată! Hai și tu la Balul Bobocilor FEAA 2016, organizat de

,,Zilele Studentului Electronist” – ediţia a V-a

Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi organizează proiectul ştiinţific

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.