Cele mai tari ponturi studentesti!

Da, sunt mămică și fac videochat!

Da, sunt mămică și fac videochat!

Eu sunt Mihaela, am 26 de ani, sunt divorțată de cel pe care îl credeam bărbatul vieții mele și sunt mămica unui băiețel superb pe care îl cresc singură. Mai presus de toate, sunt femeie. M-am văzut singură, fără nici un ban, pusă în situația să mă împrumut de bani în stânga și-n dreapta pentru a-i putea oferi piticului meu strictul necesar. Nu m-am lăsat bătută și am luat-o de la zero. Am devenit model de videochat la un studio din București și sunt mândră de mine.

Povestea mea fie va inspira foarte multe femei, fie va atrage multe critici, dar nu îmi pasă. Sunt aici ca să vă spun o poveste, zic eu, de succes, a unei mămici părăsite în momentul în care copilul avea 1 anișor. Adică în cel mai greu moment al vieții… Mi-am amintit că aveam un pliant de la un studio de videochat din București și nu am ezitat. Am vrut să îi ofer întotdeauna piticului meu tot ceea ce părinții mei nu au putut să îmi ofere. Luna trecută l-am dus la Disneyland și am plâns de bucurie atunci când am văzut cât de fericit poate să fie…

Deși la început îmi era teamă să nu fiu respinsă, am găsit la studioul de videochat niște oameni minunați, care m-au ajutat să redevin puternică. Primele săptămâni au fost mai grele, pentru că îmi era teamă să nu fac ceva greșit. În prima lună am câștigat 3.000$ și nu știam, efectiv, ce să fac cu atâția bani. I-am cumpărat prichindelului multe jucării și m-am bucurat de bucuria lui. Treptat, am început să fac din ce în ce mai mulți bani, așa că am început să strâng pentru a-mi cumpăra o garsonieră. Zis și făcut!

Nu știu dacă există cineva care se regăsește în povestea mea, dar mi-ar plăcea ca, dacă sunt mămici în situația în care eram eu la început, să îmi scrie sau… mă pot găsi la studioul de videochat, la Charm Studios. Nu vă mai lăsați blamate de oamenii care nu vă înțeleg și nu vă vor înțelege niciodată!

Hei, lume, și noi muncim pentru banii pe care îi câștigăm! Și dacă suntem mămici, ce? Muncim ca să ne întreținem prichindeii! 

Comentarii

comments

Share

Related Articles

1 Comment

  1. VideochatAcasa.ro
    VideochatAcasa.ro September 13, 12:35

    Poti incerca sa faci videochat de acasa pentru a deveni comfortabila cu tine

    Reply to this comment

Write a Comment

4 × 3 =