De ce este mai avantajos sa apelezi la o firma de curatenie?

In ultima vreme firmele de curatenie au devenit tot mai populare in randul patronilor din mai multe motive : prestarea de servicii profesionale, preturi competitive, flexibilitate etc. La o simpla cautare pe google dupa firma curatenie bucuresti, vei gasi foarte multe rezultate, iar asta nu poate insemna decat ca exista o cerere mare pe piata. Hai sa vedem de ce :

Nu exista riscuri

Au existat numeroase cazuri in care persoane angajate pentru a face curatenie, ii “curatau” pe proprietari si de lucruri de valoare (bijuterii, electronice mici, bani etc). Acest lucru este practic imposibil atunci cand apelati la o firma de curatenie, deoarece acestea lucreaza in baza unui contract de prestari servicii cu clauze bine definite. Orice abatere a unui angajat poate duce firma in faliment, iar patronii sunt foarte vigilenti.

Va puteti deduce chieltuielile cu firma de curatenie

Un alt avantaj al apelarii la firme de curatenie, in detrimentul unui angajat permanent, este ca va puteti deduce chieltuiala lunara. In loc sa platiti un salariat (taxe, impozite etc), va deduceti o chieltuiala iar firma dvs are doar de castigat.

Flexibilitate

Flexibilitatea firmelor de curatenie, care pot presta serviciile inainte de ora de program sau dupa (cand angajatii nu sunt la birou), pe cand un angajat permanent va face curatenie cand angajatii sunt déjà in firma sau se pregatesc sa plece.

Daca am vazut cateva avantaje sa vedem in ce consta curatarea unui birou/sediu?

 • Aspirarea cailor de acces din birouri;
 • Aspirarea tuturor suprafetelor acoperite sau neacoperite (parchet, mocheta, linoleum);
 • Curatarea si spalarea pardoselilor dure (gresie, marmura);
 • Curatarea scarilor interioare si exterioare;
 • Stergerea prafului, curatarea intregului mobilier si a echipamentelor de birou cu solutii antistatice;
 • Spalarea geamurilor, pervazurilor, usilor si tocariei;
 • Curatarea si dezinfectarea grupuri sanitare;
 • Curatarea si dezinfectarea bucatariei;
 • Curatarea clantelor, intrerupatoarelor si aparaturii de birou (telefoane, fax, imprimante, monitoare s.a.);
 • Eliminarea gunoiului menajer;
 • Aprovizionarea cu consumabile pentru grupurile sanitare precum sapun lichid, hartiei gienica, prosoape hartie, saci menajeri.

Te-ai convins ca este mai bine sa apelezi la o firma de curatenie? Tu ce parere ai? Spune-ne si noua printr-un comentariu.

Sursa foto : samuipropertyservices.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Noua imagine a Iasului turistic

Un grup de studenți și profesori de la Facultatea de Geografie și Geologie UAIC au redefinit imaginea Iasului turistic prin crearea a șapte trasee tematice și propunerea unui

Cum sa ne detoxifiem corect corpul

Prin detoxifierea organismului intelegem procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor din organism. Este o perioadă pentru organism când punem metabolismul în repaus, când îi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.