Documentar despre frumusetile tarii noastre pe National Geographic

Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) isi propune sa promoveze brandul de turism al tarii printr-o serie de servicii de coproductie. Documentarele vor fi difuzate pe postul National Geographic, confrom economica.net.

Proiectul ajunge la o valoare de aproape 1 milion de euro, dintre care care 750.000 de euro este contributia ANT, iar restul de 222.500 de euro este partea postului de televiziune National Geographic. Reuzltatul consta intrun film documentar de 45 de minute si 4 sporturi de 30 de secunde.

Conform reprezentantilor ANT: “Filmul documentar ce va fi realizat pentru promovarea cu precădere a Bucureştiului ca destinaţie ‘smart’ de city- break împreună cu spoturile (viniete) de promovare au rolul de a aborda atât partea mai puţin cunoscută a oraşului din punct de vedere al istoriei, al vieţii culturale şi artistice, al oportunităţilor educaţionale cât şi elemente de interes deja cunoscute de turişti, dar pentru care este nevoie să se menţină eforturile de promovare”.

Postul de televiziune a lansat un concept intitulat “Smart Cities”, iar potrivit acestuia urmeaza sa fie realizate 18 orase europene relevante, cu un potential marit de crestere. Filmul va fi distribuit intre lunile februarie-martie 2015 iin Germania, Franta, Italia, Marea Britanie, Rusia, Romania, Spania, Polonia, Abu Dhabi, India.

Sursa foto: www.bogdanphotos.wordpress.com

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seven + sixteen =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.