Doua rute noi din Iasi de la Blue Air – catre Berlin si Valencia

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, lanseaza doua noi rute din Iasi – catre Berlin si Valencia si din Bucuresti – catre Bordeaux si Copenhaga. Zborurile se vor opera incepand cu luna iunie 2017.

Pasagerii Blue Air vor putea calatori pe cele 4 noi rute la preturi incepand de la 29.99 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere.

Blue Air si-a inceput activitatea acum 11 ani, in prezent operand peste 70 de rute in Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are 5 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Iasi, Larnaca si Torino, urmand ca din 30 octombrie sa se deschida baza din Cluj-Napoca si din 27 aprilie 2017 cea din Constanta. Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membru cu drepturi depline IATA.

Blue Air opereaza o flota de aeronave Boeing 737, avand interioare moderne cu scaune Recaro, ce ofera pasagerilor o experienta imbunatatita si confortabila pe timpul zborului.

Rute Blue Air:
– din Bucuresti: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bordeaux, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Koln Bonn, Florenta, Dublin, Glasgow, Hamburg, Iasi, Larnaca, Liverpool, Lisabona, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Bergamo, Milano Linate, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Tel Aviv, Torino, Valencia
– din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Madrid, Milano Bergamo, Roma, Torino
– din Cluj-Napoca: Birmingham, Bucuresti, Dublin, Hamburg, Iasi, Larnaca, Liverpool, Londra, Nisa, Timisoara
– din Constanta: Atena, Cluj-Napoca, Iasi, Milano Bergamo, Oradea, Paris, Roma, Timisoara
– din Iasi: Barcelona, Berlin, Bruxelles, Bucuresti, Cluj-Napoca, Koln Bonn, Londra, Paris, Roma, Timisoara, Valencia
– din Larnaca: Atena, Birmingham, Bucuresti, Cluj-Napoca, Londra, Salonic
– din Sibiu: Stuttgart
– din Torino: Alghero, Atena, Bacau, Berlin, Bucuresti, Bari, Catania, Ibiza, Lamezia Terme, Londra, Madrid, Menorca, Napoli, Palma de Mallorca, Pescara, Roma

Sursa: iasifun.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Se modifică din nou traseele RATP

Începând de astăzi, ca urmare a lucrărilor de modernizare a căii de rulare a tramvaielor între CET și Baza 3, se produc următoarele modificări în

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.