Cele mai tari ponturi studentesti!

 

Dupa ce criterii alegem o firma de curatenie

Dupa ce criterii alegem o firma de curatenie
June 12
14:28 2017

Serviciile de curăţenie profesională sunt tot mai căutate atât de companii cât și de persoanele fizice cu dare de mână și în criză de timp. Pentru că cererea este în continuă creștere, a alege o firma curatenie Bucuresti este din ce in ce mai greu.

Companiile, indiferent de profil și mărime, încep să apeleze tot mai des la firmele de curățenie, fie pentru spații închise, precum birouri, hale de producție, sau exterior, parcări sau parcuri.

Și cei cu apartamente sau vile, încep să apeleze la firmele de curățenie fie pentru că nu au timp, fie pentru că preferă profesioniștii în domeniu.

Iată trei criterii de care să ții cont atunci când îți alegi firma de curățenie:

Experiența profesională și portofoliul

Un mediu curat este un spatiu propice pentru desfasurarea activitatii, fie ca vorbim de sediu de firma sau locuinta. Alege firma de curatenie cu care sa lucrezi in functie de experienta si portofoliu pentru a lucra cu profesionisti in domeniu.

Prețul

Tarifele pentru serviciile de curatenie in Bucuresti incep de la 100 lei. Varianta cea mai eficientă este abonamentul la o firmă de curățenie, întrucât prețul scade și ai siguranța că săptămânal, sau lunar, ai o firmă care vine și se ocupă de tot ce ține de curățenie în firma ta.

Evită să alegi o companie care te taxează la oră, întrucât există posibilitatea ca angajații să tragă de timp pentru ca factura de plată să fie mai mare. Este recomandabil să alegi o firmă de curățenie care stabilește tariful la metru pătrat sau locuință.

Serviciile incluse

Dacă este vorba de curățenie în case locuibile, sau birouri, trebuie să soliciți firmei de curățenie informații despre substanțele folosite pentru a nu crea iritații și intoxicații copiilor și sau/angajaților.

Alege firme care oferă pachete de servicii, pentru a nu te trezi ca trebuie sa mai platesti extra pentru geamuri sau dus gunoiul.

Tu dupa ce criterii alegi firma de curatenie?

Comentarii

comments

Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

13 + eighteen =