E-izolatii inseamna confort ridicat in propria locuinta

Pentru obtinerea unei eficiente energetice maxime, o locuinta ar trebui izolata in mod corespunzator, incepand de la acoperis si pana la fundatie. Astfel, in functie de conditiile de mediu in care se afla locuinta sau casa, trebuie sa se impuna o serie de tehnici de constructie pe masura, care sa contribuie la un sistem de izolatie cat mai bun al locuintei. In acest sens, compania E-izolatii pune la dispozitia clientilor cele mai bune optiuni de izolare a casei cu produse diverse: din categoria izolatiilor tehnice- ventilatie, izolatie, protectie la foc etc.-, termosistem fatada- cu vata bazaltica vs vata minerala, polistiren expandat sau extrudat, vopsea de exterior etc.-, izolatii fundatie, izolatii acoperisuri si mansarde etc.

Insa, principalul scop al companiei E-izolatii este cel de a pune la dispozitia clientilor solutii sustenabile, astfel incat sa se obtina o eficienta energetica maxima in locuinta, dar sa si protejeze mediul, in acelasi timp.

E-izolatii ofera:

1. Eficienta termica, prin produse de izolatie a casei de tipul: vata minerala sau balzatica, vata de sticla etc., sau sub forma de pachete extrem de avantajoase ca pret: termostisteme fatada din polistiren expandat, termosistem fatada vata bazaltica etc. In acest sens, aceste materiale izolante pot fi utilizate in conditii extreme, pastrandu-si proprietatile izolatoare atat la temperaturi foarte scazute, ca si la cele foarte ridicate.

2. Protectie la foc, oferita de vata bazaltica, care protejeaza constructiile inflamabile sau cele sensibile la foc, determinand o crestere a resitentei structurilor. In plus, vata bazaltica nu este inflamabila, imbunatatind siguranta ocupantilor locuintei.

3. Confort acustic- materialele izolante oferite de compania E-izolatii absorb sunetul din exterior, fiind mai eficiente comparativ cu alte solutii ieftine la care se apeleaza in mod normal.

Solutii sustenabile pentru izolatia locuintei

„Suntem o echipa tanara si dinamica, insa pregatirea noastra profesionala este una de calitate. Punem accent foarte mare pe promovarea celor mai noi tehnologii si materiale din domeniul izolatiilor, oferind produse la cel mai bun raport calitate- pret. In plus, propunem solutii moderne clientilor nostri, bazandu-ne pe gama variata de materiale de calitate de care dispunem. In plus, oferim consiliere si asistenta tehnica de montaj clientilor nostri, in toata Romania. Materialele si serviciile oferite de echipa noastra sunt insotite de garantie, siguranta, calitate si, cel mai important, durabilitate”- declara echipa E-izolatii.

Asadar, compania E-izolatii devine o optiune excelenta, ce are un impact pozitiv asupra mediului, prin produsele si solutiile sustenabile pe care le ofera. In plus, materialele furnizate de E-izolatii conserva resursele energetice ale unei cladiri/ locuinte si contribuie la reducerea poluarii aerului.

Compania E-izolatii ofera materiale ce contribuie la crearea unui mediu interior extrem de placut, oferind un grad de siguranta mai ridicat localnicilor, fiind, in acelasi timp, si o solutie acustica perfecta. Asadar, firma E-izolatii este o companie romaneasca, ce are ca principala activitate furnizarea de produse si materiale excelente din punct de vedere calitativ, pentru izolatii din domeniul instalatiilor de climatizare, ventilatie si incalzire, sau de materiale ce tin de sectorul izolatiilor de constructii, ce sunt destinate cladirilor cu scop comercial, industrial, rezidential, etc. De altfel, printre cele mai de succes proiecte duse la capat cu ajutorul companiei E-izolatii se numara: Stadionul National, Sky Tower, Hidrocentrale, Cora Romania, Carrefour Romania, Biblioteca Nationala- portofoliu ce poate fi vizualizat in mediul online pe pagina web www.e-izolatii.ro.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Unde pescuim ieftin in Iasi?

Daca va place sa va relaxati la pescuit, va dam cateva ponturi unde puteti pescui ieftin in judetul Iasi, asteptand totodata recomandari de la cei

Cele mai bune discursuri motivationale

Dupa cateva minute in care urmaresti un discurs motivational, ai sa te simti cu siguranta mai bine, mai increzator. Prezentatorii sunt maestrii in arta vorbitului

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.