Home Diverse Editia a III-a de GFEST are loc in Parcul Pogor

Editia a III-a de GFEST are loc in Parcul Pogor

3 minute de citit
0
0

Intre 22 si 24 august Asociatia Studentilor Chimisti Ieseni organizeaza cea de-a III-a editie a festivalului GFEST in Parcul Pogor. Proiectul axat pe patru domenii de interes este finantat din bugetul Consiliului Judetean Iasi.

Cele patru teme pe care se concentreaza GFEST sunt: Arta, Familie, Sport si ONG. Se doreste promovarea educatiei non formale si petrecerea timpului liber intr-o modalitate utila tinerilor. Timp de trei zile vor fi implicate 15 ONG-uri, vor fi organizate 10 ateliere pentru artisti, competitii si conferinte, concerte care vor promova artistii locali.

Beneficiarii festivalului GFEST sunt tinerii care se implica in activitatile de educatie non-formala pe parcursul celor 3 zile de festival. Se asteapta prezenta a 2000 de persoane care vor lua parte la diferite activitati de dezvoltare personala.

In zona de Sport vor avea loc competitii sportive, demonstratii de dans. In cea de arte vor fi amenajate doua scene unde vor avea loc concerte, jam session-uri si workshop-uri, pe langa expozitii foto, proiectii si jonglerii. Daca te intereseaza zona Familiei te vei bucura de activitati dedicate copiilor, vanatoare de comori si tombole, iar pentru ONG-uri se ofera un cadru prielnic pentru schimbul de experienta si comunicare.

Sursa foto: www.bzi.ro

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sorin
Incarca mai multe Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + six =

Vezi si

Job bine platit fara experienta? Da, se poate!

Am inceput sa-mi caut job imediat ce am intrat la facultate. Imi doream independenta! Lips…