Fă parte din echipa de voluntari a primei ediții a Nopții Albe a Galeriilor de la Iași

Echipa de organizatori este în căutarea unor persoane dinamice care vor să trăiască experiența Nopții Albe a Galeriilor (NAG) Iași, de oameni care vor să ajute la promovarea artei contemporane. Dacă ai mai fost voluntar sau erai în așteptarea unui eveniment care să îți merite timpul și să te facă să te implici, a face parte din echipa de voluntari a NAG Iași este o experiență pe care nu trebuie să o ratezi.

Ne propunem inaugurarea simultană a 4 expoziții special produse pentru eveniment, deschiderea pentru publicul larg a peste 30 de ateliere de artist și designer și oferirea de tururi ghidate pentru cei care vor să înțeleagă mai mult despre arta contemporană. 10,000 de exemplare ale unei hărți a spațiilor creative contemporane vor fi produse și distribuite gratuit începând cu prima parte a lunii septembrie.

Iar pentru a realiza toate aceste lucruri asta avem nevoie de oameni cărora le place să interacționeze, care își doresc să învețe lucruri noi în domeniul organizării de evenimente și să fie parte dintr-un proiect ce va evidenția profilul cultural al Iașului.

Ne dorim să fii alături de noi în culisele organizării primei ediții a Nopții Albe a Galeriilor de la Iași și de abia așteptăm să te cunoaștem.

Ne poți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a NAG Iași sau la adresa de email mailto:[email protected] Relații la telefon 0722 379395.

Despre NAG

Noaptea Albă a Galeriilor a fost primul eveniment cultural nocturn din România după Noaptea Muzeelor și primul eveniment din țară care a atras atenția marelui public asupra artelor contemporane și a tinerilor artiști, reunind, printr-un program complex și dinamic, toate tipurile de manifestări artistice – pictură, desen, sculptură, grafică sau new media, fotografie, video, performance, muzică, dans, teatru, design etc. În București, Noaptea Albă a Galeriilor a generat o hartă în care a fost făcută vizibilă infrastructura dinamică a spațiilor ce găzduiesc evenimente de artă contemporană.

De-a lungul celor nouă ediții desfășurate până în prezent, Noaptea Albă a Galeriilor a pus bazele unei platforme de promovare a artei contemporane și a tinerilor artiști români, atât prin încurajarea contactului dintre artiști și galerii sau spații dedicate artei contemporane, cât și prin prezentarea artiștilor unui public extins, căruia îi oferă în fiecare an oportunitatea de a descoperi arta generației din care face parte.

Sursa: 360.uaic.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 4 =

On Key

Citeste si

La ce pret vom cumpara noul iPhone 6

Una dintre companiile producatoare de dispozitive electronice IT&C a de top, Apple, a anuntat preturile la care vor putea fi cumparate noile iPhone. Acestea vor

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.