Fotoliul de masaj – un aliat împotriva durerilor și stresului

Problemele de sănătate se instalează parcă în momentele cele mai nepotrivite. Atunci când este vorba, spre exemplu, de dureri supărătoare de spate, o soluție rapidă și la îndemână ar dori să aibă oricine. Un masaj la salon nu este tocmai accesibil, nici financiar și nici din punct de vedere al resurselor temporale.

Tehnologia a cunoscut însă o evoluție deosebită, iar în prezent rezolvarea pentru astfel de situații o reprezintă fotoliile de masaj. Sunt dispozitive inteligente, cu functii performante, ce favorizeaza masarea profesională a corpului, fie în totalitate, fie pe anumite grupe de mușchi. Se găsesc fotolii de masaj de felurite tipuri și cu funcții din cele mai precise în magazinul online Masatto.ro. Aici sunt disponibile pentru cei interesați produse fabricate de nume consacrate pe piața de profil – Masatto, Rokol, iRest, Inada, Panasonic.

Un masaj reprezintă soluția potrivită atunci când oboseala și stresul își spun cuvântul. Achiziționarea unui astfel de dispozitiv a devenit o necesitate, prin numeroasele avantaje pe care le aduce asupra corpului uman. Există o serie de parametri de selecție după care fiecare ar trebui să se orienteze dacă au luat decizia de a completa decorul locuinței cu un fotoliu de masaj.

Parametrii de selecție a fotoliului de masaj ideal

Pentru că opțiunile sunt atât de variate, este de preferat a opta pentru un fotoliu care prezintă performanța dorită. Cu cât funcțiile sunt mai complexe, cu atât eficiența masajului va fi mai mare. Sunt preferate modelele care reușesc să îmbunătățească flexibilitatea corpului, să elimine senzația de oboseală fizică, să stimuleze circulația sângelui, să reducă din tensiunea arterială ș.a.m.d.

Masatto.ro recomandă modelele care dispun de cel puţin 3 zone de masaj. Este ideal să fie incluse gâtul, spatele și picioarele. În acest mod, fotoliul asigură maximum de relaxare corpului, alături de o detensionare optimă și totodată întreținerea corporală necesară.

Opțiunile propuse de masatto.ro se disting prin capacitatea deosebită de a se plia necesității de relaxare. Sunt dedicate publicului larg. Familiștii se pot bucura de asemenea de acestea, recomandate în cazul lor fiind modelele cu scanare automată. Dispozitivul performant va analiza parametrii utilizatorului – greutatea și înălțimea sa, urmând apoi să stimuleze punctele cheie din organism cu succes.

E recomandat a alege un model cu funcție de extindere pentru picioare pentru a obține confort sporit. În acest mod se vor bucura de beneficiile masajului atât laba piciorului, cât și gamba acestuia.

Mulți caută astfel de dispozitive pentru că se confruntă frecvent, mai ales seara cu dureri supărătoare. Terapia prin caldură pare să fie o soluție în acest sens. Opțiunea pe care o includ modelele performante de fotolii este ideală în ceea ce prilește circulația sanguină, dilatarea vaselor, ceea ce conduce la o tensiune echilibrată în mușchi. Un astfel de model este ideal pentru cei care suferă de artrite, care au făcut întinderi musculare, spasme.

Ce fel de masaje pot fi realizate cu ajutorul fotoliilor performante?

Pentru a alege fotoliul potrivit un alt parametru de avut în vedere este cel al tipului de masaj ce poate fi realizat de acesta.

Shiatsu este poate dintre cele mai populare de la ora actuală. Acesta ajută mușchii să se relaxeze în profunzime, ajută la eliberarea toxinelor din organism, reduce stresul si stimulează eficient punctele de presopunctură.

Tapotamentul este de asemenea eficient. Acesta implică mișcări rapide care intensifică circulația sanguinei, dar totodată favorizează și nutriția țesuturilor profunde. De preferat este a fi aplicat în cazul celor care doresc să elimine mucusul din plâmâni atunci când sunt răciți, dar și pentru atrofiile musculare.

Vibrațiile constituie un mod excelent de ameliorare a senzației de oboseală, astfel că un fotoliul ce are astfel de funcții este preferat pentru energizare și relaxare eficientă.

Frământarea este un alt tip de masaj cu rol deosebit de important când vine vorba despre cei care prezintă dureri de spate. Totodată prezintă o eficiență crescută și în cazul celor cu mușchi încordați.

Nici fotoliile pentru masajul spatelui în mod expres nu sunt de ignorat. Există modele care utilizează anumite tehnici de bătaie, balansare, strângere. Atenția este centrată asupra părții dorsale, fiind aceasta relaxată.

Totodată contează ca fotoliul de masaj să prezinte o ergonomie corespunzătoare. Greutatea nu trebuie să fie exagerată pentru ca fotoliul să fie eficient. Așadar, cei interesați de o astfel de achiziție trebuie să se asigure că investiția este adecvată, practică. Un model cu telecomandă este ideal, pentru că asigură mai mult confort la utilizare.
Oricare ar fi nevoile publicului, acestea sunt întâmpinate cu interes de Masatto.ro prin game complexe ce includ fotolii de masaj profesionale.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 7 =

On Key

Citeste si