Gene fir cu fir avantaje si dezavantaje

In goana femeilor dupa perfectiune fizica, genele lungi au fost intotdeauna in topul preferintelor si din acest motiv au aparut gene false fir cu fir care maresc intensitatea si dramatismul privirii, ceea ce face privirea unei femei irezistibila.

Aplicate corect de către un stilist avizat şi nu de către un amator, genele false fir cu fir au avantajul de a corecta forma şi poziţia ochilor. Există situaţii în care nici un rimel din lume nu poate face minuni, indiferent de cat de scump este. Mai mult de-atât, în sala de sport, la plajă, la saună, la bazinul de înnot sau în timpul somnului, machiajul ochilor nu este recomandat, iar încăpăţânarea unor femei de a folosi mascara în aceste condiţii poate avea repercusiuni neplacute asupra sănătăţii.

Avantajele geneler false

– Economiseşti timpul alocat machiajului

– Nu mai este nevoie sa folosesti mascara

– Ochii vor rămâne întotdeauna bine conturaţi cu gene lungi, dese şi curbate

– Extensiile de bună calitate nu sunt lipite între ele, stau ordonate, nu afectează genele naturale, adezivul cu care sunt lipite este invizibil, nu irită pleoapele aşa că este permis chiar şi în cazul persoanelor cu ochi sensibili

– Genele fir cu fir de calitate au efect 4 în 1: alungire, volum, remodelare şi lifting.

– Ochii îndepărtaţi optic se pot apropia, ochii curbaţi în jos se pot ridica.

Dezavantaje genelor false

– Daca nu sunt puse corect te pot incomoda sau pot provoca iritaţii

– Au nevoie de o îngrijire specială, în sensul că trebuie evitată folosirea demachiantelor pe bază de ulei pe gene şi în jurul genelor; dacă folosiţi crema de noapte, aplicaţi-o cu 15 minute înainte de culcare; pentru curăţarea genelor şi a ochilor nu folosiţi produse cu puf (dischete demachiante din bumbac, spre exemplu); nu frecaţi agresiv pleoapele şi, implicit, genele.

Sfaturi utile pentru aplicarea genelor fir cu fir la salon :

1. Alegeti un specialist bun! Fiti atente la cei ce va propun serviciile foarte ieftine! Lucrurile ieftine fac dovada folosirii unor materiale de calitate inferioara si a lipsei de experienta!

2. Intrebati lashmaker-ul ce produse foloseste si informati-va dinainte despre calitatea acestora !

3. Alegeti sa purtati gene mai subtiri si mai naturale pentru a evita orice tip de disconfort

Sursa foto : coolnailideas.net

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Se redeschid centrele StudentObike

Asociația Green Revolution și Raiffeisen Bank anunță deschiderea în Iași și în orașele din țara a sezonului de toamna al studentObike 2016, proiectul anual de

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.