Google Translate pe telefon, chiar si fara conexiune la Internet

Esti plecat din tara si te descurci cu greu in limba locala? Google translate iti vine in ajutor chiar daca nu ai conexiune activa la internet in acea zona, prin noua sa versiune imbunatatita.


Pe langa faptul ca aplicatia iti permite sa efectuezi traduceri in 50 de limbi, inclusiv romana, acum poti si descarca in telefon un dictionar, pe care il poti folosi in modul offline.

Daca ai un smartphone cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread sau orice versiune superioara, te poti bucura de aceasta aplicatie in mod gratuit.

Desi nu ofera mereu cele mai bune readuceri, aplicatia te va ajuta sa comunici cu cei din jur suficient cat sa te poti descurca.

Aplicatia este disponibila pentru download aici.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × five =

On Key

Citeste si

Traditii si obiceiuri ciudate de nunta

In conceptia populara, casatoria constituie un element obligatoriu in ciclul vietii. Petitul, cererea in casatorie, tocmirea zestrei, logodna, casatoria religioasa si nunta ca atare reprezenta

Evenimentele acestui week-end la Palas

Vineri, 23 septembrie 2016, de la ora 19.00, în Atrium, week-end-ul debuteaza cu un concert inedit. „Tango Simfonic” este un spectacol care combină virtuozitatea muzicii