Hai să căutăm pe EatyGo unde mâncăm azi ceva bun!

Au apus de mult vremurile când era nevoie să dai o mie de telefoane până să poți rezerva o masă la restaurant. Acum există EatyGo, aplicația cu care alegi cele mai bune localuri din zona ta, dar descoperi și oferte atractive pentru a mânca bine și a cheltui puțin.

Ce fel de aplicație este EatyGo?

EatyGo este o aplicație mobilă care aduce împreună cele mai bune restaurante care se întrec în oferte pentru a te convinge că merită să le faci o vizită la masă. Fie că este vorba de un mic dejun copios, un brunch după o dimineață leneșă, un prânz care să-ți ofere energia necesară pentru restul zilei, sau o cină la lumina lumânărilor cu jumătatea ta, niciodată nu a mai fost atât de simplu să obții exact ce îți dorești!

În funcție de brandul telefonului tău mobil, caută pe Google Play sau Apple Store aplicația EatyGo și profită de puterea informației!

Cum se utilizează EatyGo?

EatyGo are o interfață user friendly, foarte atractivă din toate punctele de vedere. Cu funcția de căutare Look for EatyGo locations… poți să cauți un restaurant anume cu ajutorul cuvintelor cheie care îl descriu, sau poți să adaugi filtre ca să vezi locațiile disponibile în funcție de dată, oră, numărul de persoane care te însoțesc, sau locul în care te afli.

Unele oferte sunt disponibile doar în anumite intervale orare și de asemenea, special create de patronii de restaurante pentru utilizatorii aplicației EatyGo. De aceea ar fi și păcat să nu profiți la maxim de ele când tot ce ai nevoie pentru a mânca convenabil și pe săturate nu este decât un telefon cu acces la internet.

Ce avantaje îți oferă aplicația EatyGo?

Gândește-te la cât de complicat ar fi dacă vrei să mănânci ceva ieftin și bun și ar trebui să intri în mai multe restaurante ca să verifici ofertele zilei. O astfel de abordare este suficient de solicitantă și dacă faci o analiză pe internet, verificând în parte paginile de pe rețelele sociale ale fiecărui restaurant. Dar vizitele de recunoaștere pe teren ar fi pur și simplu un efort prea mare! Însă acum ai variante, iar cea mai convenabilă dintre ele este EatyGo cu care poți merge la masă și plăti chiar și cu 50% mai puțin decât a-i face-o în mod obișnuit. Iar prețul unei mese, nu este singurul avantaj!

Dacă îți plac evenimentele sociale, adori petrecerile, ești îndrăgostit de muzică și râzi cu lacrimi la spectacolele de stand up comedy, atunci EatyGo este o aplicație indispensabilă pentru tine! Cu ajutorul ei poți fi la curent cu tot ce se petrece oriunde în oraș și poți să profiți de ea pentru a nu rata niciunul din evenimentele care te interesează.

Iar pe ultimul loc, dar nu cel din urmă, uneori, când vine vorba de masă, nu contează decât viteza cu care poți să-ți satisfaci nevoia de hrană și pofta de ceva bun. Ca om al secolului XXI tu nu ai timp să dai telefoane și să faci rezervări, ci știi un lucru: ție foame și vrei să mergi la sigur!

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 1 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.