Iata ce ar trebui sa faci daca primesti mai putini bani la bancomat

Chiar daca avem incredere ca o masina va da exact suma ceruta, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) ne sfatuieste sa numaram banii imediat cum ii primim de la ATM, intrucat este posibil sa nu fie exact ceea ce ne asteptam.


Conform stirileprotv.ro, daca se intampla sa nu puteti retrage suma dorita ar trebui sa ne adresam bancii de care apartinem, iar daca nu exista intelegere din partea angajatilor, pasul urmator este o plangere la politie sau la Protectia Consumatorului.

Conform ANPC foarte putine bancomate din Romania anunta atunci cand s-a produs o eroare, iar daca ne confrutam cu o astfel de situatie, putem incerca sa sunam la linia de urgente a bancii, numar afisat pe spatele cardului de obicei.

In cazul in care suma nu este eliberata se recomanda depunerea unei cereri de anulare a tranzactiei, institutia de care apartineti fiind obligata sa raspunda in termen de cel mult 30 de zile. Daca nu se petrece acest lucru, prin apelarea la autoritate cu siguranta banii vor fi restituiti.

Sursa foto: www.wangjianshuo.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

thirteen − three =

On Key

Citeste si

Noaptea muzeelor revine la Iaşi

Sâmbătă, 16 mai, la Iaşi, 23 de muzee şi instituţii vor avea deschise porţile. Tramvaiul de epocă va circula pe traseul Copou – Tg. Cucu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.