Home Diverse Idei de amanajare cu piatra naturala decorativa

Idei de amanajare cu piatra naturala decorativa

3 minute de citit
0
0

Piatra naturala decorativa este perfecta pentru decorarea casei sau a gradinii si confera un look aparte. Piatra decorativa poate fi folosita si pentru interioare pentru un efect unicat. Pietrele decorative nu se demodează niciodată, de aceea reprezintă un element de decor pe care te poți baza. De asemenea, au o durabilitate excelentă. Piatra decorativă naturală este, de asemenea, ușor de întreținut. Poate fi curățată cu soluții speciale, detergenți care nu sunt acizi și nu vor afecta suprafața plăcii.

Prietenii nostri de la Likestone.ro, ne-au pus la dispozitie cateva idei de amenajare cu piatra decorativa si suntem foarte impresionati de ce se poate realiza cu aceasta.

Despre Like Stone

LIKE STONE este un depozit specializat in importul si vanzarea de piatra naturala decorativa si caramida aparenta, localizat in Iasi – Soseaua Iași-Lețcani, km 10, vis-a-vis de reprezentanța Toyota.

LIKE STONE este singura firma de piatra naturala decorativa din Iasi care ofera transport gratuit pe raza municipiului Iasi. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0758 300 803.

Web: https://likestone.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/piatranaturalaiasi

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Tudor Perian
Incarca mai multe Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 6 =

Vezi si

Cum plasati o comanda online pentru colete pe Eastlines?

De cele mai multe ori cand distanta este prea mare intre noi si cei dragi alegem sa le fac…