Cele mai tari ponturi studentesti!

Idei de amanajare cu piatra naturala decorativa

Idei de amanajare cu piatra naturala decorativa
April 10
14:11 2018

Piatra naturala decorativa este perfecta pentru decorarea casei sau a gradinii si confera un look aparte. Piatra decorativa poate fi folosita si pentru interioare pentru un efect unicat. Pietrele decorative nu se demodează niciodată, de aceea reprezintă un element de decor pe care te poți baza. De asemenea, au o durabilitate excelentă. Piatra decorativă naturală este, de asemenea, ușor de întreținut. Poate fi curățată cu soluții speciale, detergenți care nu sunt acizi și nu vor afecta suprafața plăcii.

Prietenii nostri de la Likestone.ro, ne-au pus la dispozitie cateva idei de amenajare cu piatra decorativa si suntem foarte impresionati de ce se poate realiza cu aceasta.

Despre Like Stone

LIKE STONE este un depozit specializat in importul si vanzarea de piatra naturala decorativa si caramida aparenta, localizat in Iasi – Soseaua Iași-Lețcani, km 10, vis-a-vis de reprezentanța Toyota.

LIKE STONE este singura firma de piatra naturala decorativa din Iasi care ofera transport gratuit pe raza municipiului Iasi. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0758 300 803.

Web: https://likestone.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/piatranaturalaiasi

Comentarii

comments

Share

About Author

Tudor Perian

Tudor Perian

Specialist seo si content writer la Studentul.info.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

19 − 10 =