Lansarea balonului in stratosfera la Aeroportul Iasi

Pe 28 aprilie 2016 începe aventura! Va fi lansat, pentru prima dată de la Iași, un balon meteo în stratosferă. La peste 30 de kilometri, acesta va măsura temperatura, umiditatea, radiația cosmică și magnetismul și va face câteva fotografii spectaculoase ale curburii Pământului.

De asemenea, acesta va ridica în stratosferă numele tuturor celor care au vrut să se alăture proiectului și 21 grame de boabe de cafea spațială de la Jassyro. Lansarea va avea loc de pe Aeroportul Iasi, de la ora 08:45.

Marea surpriză a acestei călătorii va fi că la bordul balonului va urca și primul videoclip românesc, al unei trupe foarte îndrăgite.

Sunteti asteptati cu mic, cu mare, să va duceti visele în stratosferă! Intrarea este liberă ca pasărea cerului. Sau ca balonul meteo!

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + five =

On Key

Citeste si

Caravana MasterChef la Iași!

Gustul preselecțiilor MasterChef va cuprinde în acest weekend Moldova! Sâmbătă, 30 mai, începând cu ora 09:00, toți cei pasionați de gătit sunt așteptați la hotel

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.