Let’s SPA at Green Spa!

In goana zilnică, uităm să avem grijă şi de noi şi ajungem să ne dorim o zi în care să ne deconectăm de la griji şi să ne dedicăm timp pentru noi. Green Spa are cel mai bun remediu pentru tine şi te invită într-o incursiune în lumea spa, unde vei avea parte de răsfăţ total şi de o stare de bine generală!

Salonul Green Spa, situat în centrul oraşului, reprezintă o oază de relaxare şi de plăcere pentru femeile ce doresc să se răsfeţe cu servicii de calitate. Porneşte alături de noi într-o frumoasă călătorie în lumea spa şi vei avea parte de cele mai frumoase experienţe alături de Green Spa!

Poţi să transformi orice necesitate într-o adevărată experienţă spa care să îţi redea echilibrul interior şi să readucă frumuseţea în naturaleţe. O simplă tunsoare poate deveni un adevărat răsfăţ spa pentru părul tău dacă alegi să foloseşti tratamente ce vor hidrata firul de păr şi îl vor face mai puternic. Din cauza schimbărilor bruşte de vreme şi a temperaturilor foarte scăzute, cât şi foarte ridicate, părul nostru se degradează repede şi devine uscat, însă cu ajutorul tratamentelor pe bază de argan, părul tău îşi va recăpăta strălucirea şi va deveni mai puternic.

Ca să continuăm răsfăţul spa, obişnuita oră de manichiură din Iasi se va transforma într-un tratament nutritiv pentru unghiile fragile. Astfel, datorită îngrijirii de care beneficiezi în urma unei manichiuri spa, unghiile tale vor deveni mai puternice şi vor rezista mai mult timp.

Cel mai important aspect pentru minte şi trup îl reprezintă echilibrul pe care îl avem între noi şi lume. Uneori acest echilibru este afectat, iar noi ajungem să ne simţim obosiţi, fără chef de viaţă şi avem dureri musculare foarte mari. Masajul de relaxare din Iasi vine mereu în ajutorul nostru şi ne ajută să redăm echilibrul de care avem nevoie. În urma unui masaj relaxant, stresul şi tensiunea sunt atenuate, muşchii devin relaxaţi, starea de apatie dispare, iar tu te bucuri de o stare de bine. Dacă doreşti servicii de remodelare ce îţi vor aduce rezultate uimitoare, Green Spa Salon are o varietate de servicii din care să alegi pentru ca silueta ta să se bucure de un aspect frumos şi sănătos.

Regăseşte-ţi echilibrul şi fă-ţi cadou 3 ore numai pentru tine alegând oferta One Day Spa, ce include un masaj cu roci vulcanice, un masaj facial, manichiură semipermanentă sau manichiură spa, tuns, spălat, tratament hidratant Glamorous Oil şi coafat de zi la preţul de numai 150 de lei în loc de 290 de lei.

IMAC0846a

IMAC1441a

IMAC1565a

IMAC1479a

Contact:

L-V:10:00-20:00; S: 8:00-17:00;
D: pe baza de programare.

E-mail: [email protected]

Telefon: +40 332 803 770

Mobil: +40 746 179 793

Str. Vasile Conta. Nr42, Iasi (in spatele Casei de Cultura a Studentilor)

www.greenspasalon.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Saptamana Europeana a Sportului 2016 – Program

Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Iaşi organizează, în perioada 10-16 septembrie 2016, Săptămâna Europeană a Sportului, în parteneriat cu: Primăria Municipiului Iaşi, Consiliul Judeţean Iaşi,

UAIC caută voluntari

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza din Iasi” (UAIC) organizează, în perioada 6 – 10 aprilie 2015, „Săptămâna Porților Deschise”, un eveniment dedicat elevilor din clasele IX-XII,

Internship pentru NNC Services

Compania NNC Services este în căutare de interni dornici să învețe și să lucreze în Marketing și Lead Generation. NNC Services caută studenți/masteranzi pasionați de

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.