Lucrarile de modernizare de la Ciric aproape finalizate

Ultimele lucrari de la Ciric sunt aproape finalizate, iar municipalitatea se pregateste de receptia finala a proiectului. Baza de agrement este modernizata, iar evenimentul va avea loc dupa spusele oficialilor in prima parte a acestei luni.

In 2013 au fost date in folosinta piscinele, telescaunul, debarcaderele, zona de catarare si terenul de paintball, iar ultimele lucrari de renovare sunt finalizate in aceasta toamna. Cele mai recente investitii sunt terenurile de sport multifunctionale si cele de tenis, care sunt finalizate de catre Interfloor System SRL din Bucuresti.

Conform viceprimarului, citat de BZI, „La Ciric sunt trei terenuri multifunctionale in partea de jos a parcarilor si trei amplasamente a cate doua terenuri de tenis dotate cu vestiare. Terenurile de tenis sunt prevazute pe zgura, dar vrem sa le facem de competitii, chiar si internationale. Ele trebuie adaptate la partea superioara, adica stratul de zgura trebuie sa aiba minim zece centimetri grosime, conform regulamentelor nationale si internationale de tenis”.

Se va organiza si o competitie la momentul deschiderii. De asemenea se urmareste relocarea Trofeului Municipiului Iasi de la Clubul CFR la baza de agrement Ciric.

Sursa foto: 24-ore.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − 5 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.