Medicament natural care te scapa de chelie

Caderea parului este o problema frecventa, atat la barbati, cat si la femei. Estimarile la nivel mondial arata ca doi barbati din trei si o femeie din opt se confrunta cu o pierdere excesiva a parului. Este extrem de neplacut sa iti cada parul, iar cand cantitatea de par pierduta devine din ce in ce mai mare, te ingrijorezi si incerci sa gasesti remedii.  Nu trebuie sa te alarmezi, exista solutii care te pot scapa de aceasta problema. Solutia noastra pentru tine este NEWHAIR NATURAL -un produs 100% natural-organic.


NEWHAIR NATURAL este un tratament care reface parul de la radacina. Este recomandat atat femeilor cu par rar cat si barbatilor cu calvitie.

NEWHAIR NATURAL stimuleaza foliculul pilos care duce la cresterea si regenerarea parului. Acesta va fi mai puternic si mai sanatos.

Foarte multe persoane au probleme ale pielii capului, incluzand aici si afectiuni ale parului. Matreata sau mancarimile scalpului pot crea disconfort, iar parul se poate rari, subtia si rupe usor. Efectul NEWHAIR NATURAL devine vizibil inca din timpul primei  luni de tratament.

NEWHAIR NATURAL este un bun tonic pentru scalp, ajutand la prevenirea si tratarea matretii, tratand si vindecand totodata afectiuni dermatologice la nivelul scalpului.

NEWHAIR NATURAL se gaseste sub forma de recipient  de 500 grame si il puteti comanda aici: www.newhairnatural.ro

Tratamentul sub forma de crema este 100% natural-organic si are in compozitie urmatoarele: fagure de miere, ulei virgin de masline, scortisoara, rozmarin, pliladelphus coronaries, miere, propolis.

NEWHAIR NATURAL este un produs aprobat de catre LABOREX 2000 – Analize fizico-chimice si microbiologice si notificat la Ministerul Sanatatii

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 1 =

On Key

Citeste si