Mega Image va deschide 2 magazine la Iasi

În aprilie 2013, Mega Image era cel mai mare lanț de supermarketuri din România, cu o rețea care cuprindea 209 magazine în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe, sub mărcile Mega Image (139) și Shop&Go (70).

Ei bine in 2019, Mega Image va deschide 2 magazine si la Iasi. Conform Ziaruldeiasi.ro, acestea vor fi amplasate in Copou la fostul cinema Copou, iar celălalt, pe bd. Ştefan cel Mare (cel mai probabil în spaţiul comercial de la intersecţia cu str. I.C. Brătianu, spre Teatru, unde acum se află un outlet).

Citeste si: Iașul vrea să găzduiască o fabrică Volkswagen

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 1 =

On Key

Citeste si

Festivalul Artelor Marţiale 2016

Festivalul Artelor Marţiale va avea loc în Grădina Palas, în săptămâna 30 Mai – 05 Iunie, deschiderea urmând să aibă loc de la ora 16:00.

Cum sa ne detoxifiem corect corpul

Prin detoxifierea organismului intelegem procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor din organism. Este o perioadă pentru organism când punem metabolismul în repaus, când îi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.