Noua echipă de prorectori de la USAMV Iași

Miercuri, 16 martie 2016, in sedinta Senatului universitar, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) Iasi isi va stabili cei patru prorectori, la propunerea Rectorului, prof. univ. dr. Vasile Vintu. Echipa de prorectori va fi una noua, formata din cadre didactice cu certe competente profesionale si managerile, capabila de performante academice notabile.

Pentru portofoliile de prorectori vor fi propusi prof. univ. dr. Benone Pasarin – prorector cu activitatea educationala, prof. univ. dr. Teodor Robu – prorector cu dezvoltarea institutionala, patrimoniu si relatiile cu mediul de afaceri, prof. univ. dr. Liviu-Dan Miron – prorector cu cercetarea stiintifica si relatiile internationale si conf. univ. dr. Vasilica Stoleru – prorector cu activitatile social-studentesti si relatiile cu alumnii.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × one =

On Key

Citeste si

Concurs Yoyo in Iasi

Iasi, hai sa aratam ca si noi jonglam. Ia-ti cel mai bun yoyo, inarmeaza-te cu cele mai bune trick-uri si vino sa ne arati ce

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.