O colectie de site-uri inutile care-ti alunga plictiseala

Pentru momentele cand te plictisesti si nu reusesti deloc sa gasesti ceva destul de interesant pe internet care sa-ti capteze atentia, cineva s-a gandit sa creeze o colectie de site-uri complet inutile care te va ajuta sa pierzi timpul in fata computerului: The Useless Web.

Site-ul hostat pe theuselessweb.com nu o sa te invete nimic nou, nu o sa-ti dea un sentiment de realizare sau de implinire, dar te va ajuta sa-ti treaca timpul mai usor.

Conceptul acestei colectii este de fapt o pagina de internet care te duce la alte pagini prin apasarea unui singur buton marcat sugestiv si cu roz ,,Please”. Nu veti avea parte de o revelatie accesand respectivele site-uri insa va veti aduce aminte de emotia descoperirii de site-uri noi, de bucuria de a da click-uri pentru animatii simple.

Dominata de GIF-uri si site-uri Flash, dupa primele 100 de click-uri va veti da seama ca lista de mai sus a implicat un efort mult mai mare decat v-ati astepta la prima vedere.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + sixteen =

On Key

Citeste si

Cum platesti rovigneta prin SMS

Incepand cu 29 noiembrie 2012, cand s-a publicat in Monitorul Oficial Ordinul MTI nr. 2.166/2012, poti sa-ti cumperi rovinieta pentru masina si prin sms. Comentarii

Beneficiile muzicii pentru copii

Muzica reprezinta un aspect important din viața noastră, fie că suntem adulți, fie copii. Este limba universală prin care ne exprimăm starea de spirit, emoțiile,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.