(P) Care sunt preturile pentru servicile profesionale de vidanjare in ziua de astazi?

La cine apelam când avem nevoie de servicii de vidanjare ? Este o întrebare mult prea cunoscută pentru cei care locuiesc într-o casă care nu este situată chiar în centrul oraşului, căci, cu excepţia cazului în care adresa din cartea de identitate semnifică o stradă situată în raza de interes a autorităţilor locale, cu singuranţă vei avea nevoie de vidanjare.

Dacă gospodăria dumneavoastră nu este conectată la reţeaua publică de canalizare atunci veţi avea nevoie să goliţi fosa septică astfel încât mediul încojurător să nu fie afectat.

Ce presupune vidanjarea?

Ei bine, acest procedeu presupune preluarea apelor uzate din bazine etanşe, vidanjabile, cu utilaje specializate, cât şi transportul şi preluarea acestora la punctele de descărcare.

Pentru aceasta, multe societăţi deţin toate autorizaţiile şi avizele necesare conform legislaţiei în vigoare, prestând servicii atât în regim de urgenţă, cât şi în baza unui contract, la intervale de timp stabilite în funcţie de necesităţi.

Preţurile pentru serviciile de vidanjare şi desfundare canalizare nu sunt standard, precum probabil v-aţi fi aşteptat. Criteriile după care se stabilesc preţurile sunt:

– cantitatea ce trebuie vidanjată
– locaţie – distanţa de deplasare până la locaţia dvs.

Însă este bine de ştiut că încheierea unui contract cu frecvenţa cel puţin trimestrială vă asigură o reducere considerabilă a costurilor, prin comparaţie cu serviciile prestate la cerere.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 9 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.