Palatul Culturii din Iaşi are nevoie de voluntari pentru perioada verii

Proaspăt inaugurat, Palatul Culturii din Iaşi se confruntă cu o lipsă de personal. Acesta este motivul pentru care conducerea simbolului din Capitala Moldovei apelează la voluntari pentru perioada mai-octombrie, care se anunţă cea mai aglomerată.

Deschis în urmă cu mai puţin de două săptămâni, Palatul Culturii are deja nevoie de ajutor pentru a putea funcţiona cum trebuie. Conducerea instituţiei face apel la voluntari care să-şi ofere serviciile.

Sunt căutate persoane cu vârsta peste 18 ani, cunoscătoare în special de limbă engleză, dar şi de o limbă de circulaţie internaţională. Tinerii ar urma să redirecţioneze turiştii către muzee, dar ar putea să facă chiar şi ghidaj.

Voluntariatul este pentru perioada mai-octombrie, iar la final tinerii vor primi o adeverinţă care le va atesta implicarea. S-a apelat la această metodă pentru că vara este sezonul în care sunt aşteptaţi mulţi turişti, iar Palatul Culturii nu are deocamdată suficient personal

‘’Avem nevoie de un număr cât mai mare de voluntari pentru că vara este perioada cea mai aglomerată, cu mulţi turişti veniţi chiar şi din străinătate. Ne-am bucura să se arate tineri interesaţi să facă voluntariat la noi’’, spune Gabriela Lazăr, consilier relaţii publice la Complexul Naţional Muzeal Moldova Iaşi.

Persoanele interesate trebuie să trimit un CV şi o scrisoare de motivaţie la adresa de email [email protected] Persoanele selectate vor fi contactate şi invitate la un interviu pentru testarea abilităţilor de comunicare în limba engleză.

Sursa: adevarul.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − five =

On Key

Citeste si

RATP Iasi face din nou schimbari

Vacanta s-a terminat, elevii reincep scoala, iar studentii se pregatesc de cursuri si seminarii. Odata cu aglomeratia care va urma, RATP aduce modificari in numarul

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.