Pentru ce tip de pariori este potrivita casa de pariuri online Sportingbet?

Fiecare casă de pariuri are avantajele sale, dar și puncte mai slabe. Sportingbet este o casă de pariuri online care se adresează milioanelor de clienți din cele peste 200 de țari în care activează, fapt pentru care o putem include în categoria operatorilor generaliști. Totuși, dacă este să întrăm în detalii, agenția poate fi considerată o mină de aur numai pentru un anumit tip de parior.

A dispărut vechiul Sportingbet!

Odată cu începutul lunii septembrie, Sportingbet și-a lansat o nouă platformă web și o aplicație dedicată pentru Android (în trecut exista numai o aplicație pentru iOs). Pe lângă îmbunătățirea funcționalității și interfeței, actualizarea a presupus și o îmbunătățire drastică a ofertei sportive și în special a cotelor oferite – care acum sunt mult mai mari decât înainte de acest update.

Dacă în trecut Sportingbet nu se regăsea printre cele mai bune case de pariuri online licențiate în România în ceea ce privește cotele oferite pe linia 1X2 a meciurilor de fotbal, acum operatorul britanic reușește să concureze de la egal la egal cu cele mai sonore nume din industrie.

Agenția potrivită pentru amatorii de senzații tari

O bună parte dintre pariorii din România obișnuiesc să plaseze pariuri de tip pauză/final și în special opțiunile care oferă cele mai mari cote, și anume 1 pauză/2 final sau 2 pauză/1 final. Aceste pariuri sunt considerate bombe, însă numărul celor care vor să dea lovitura și să se îmbogățească peste noapte nu este deloc mic. La Sportingbet, cotele pentru aceste tipuri de pariuri sunt de obicei mai mari ca la agențiile concurente.

PariuriX - Studentul (2)

De asemenea, pariorii care joacă des bombe apreciază și celelalte forme ale jocurilor de noroc, cum ar fi sporturile virtuale, jocurile de tip slots (păcănele), poker, dar și celelalte jocuri de cazinou. Casa de pariuri Sportingbet oferă toate aceste alternative și de aceea, se mulează foarte bine pe profilul jucătorului român care dorește să-și încerce norocul și să trăiască pariurile la intensitate maximă.

6 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a paria Sportingbet

Iată câteva lucruri utile pe care trebuie să le știi înainte de a-ți deschide cont la acest operator:

  • Poți vedea meciurile din Liga 1 (și nu numai) în format live video – trebuie doar să ai ceva fonduri în cont pentru a avea acces la întreaga paletă de evenimente difuzate în direct (chiar și numai 0.5 RON);
  • Nu vei găsi în ofertă opțiunile de pariu tip handicap asiatic – însă poți paria pe handicap european;
  • Accesând acest site de pariuri vei beneficia de o ofertă de bun-venit exclusivă, constând într-un bonus 100% mai mare decât cel prezentat în mod obișnuit pe site-ul operatorului;
  • Găsești pariuri live la meciurile de fotbal pe intervale de 1, 5, 10 și 15 minute, care îți vor permite să joci strategiile tale preferate și să trăiești fiecare secundă din meci cu sufletul la gură;
  • Deții un control mai bun asupra biletelor tale deoarece poți face cash-out în orice moment – închiderea pariurilor are totuși anumite resctricții, pe care ar fi bine să le citești cu atenție înainte de a te trezii cu surprize.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 2 =

On Key

Citeste si

Târgul de Cariere la Iași

Ediția cu numărul 10 a Târgului de Cariere la Iași va reuni cel puțin 5.000 de candidați și 30 de companii. Candidații vor avea posibilitatea de

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.