Cele mai tari ponturi studentesti!

Poti afla daca suferi de vreo boala in functie de forma urechilor

Poti afla daca suferi de vreo boala in functie de forma urechilor
September 01
15:46 2017

Exista o legatura uimitoare intre corpul nostru si organele interne si se spune ca ce se intampla in interiorul nostru se vede si la suprafata.

Analizând mai bine urechile ne putem da seama care sunt bolile de care suferim sau la ce afecțiuni suntem predispuși în viitor.

Când ne naștem, urechile noastre sunt total formate. Ele nu se schimbă pe măsură ce creștem, doar dimensiunea lor devine alta. Sunt foarte bună în identificarea unei persoane la fel ca o amprentă.

Citeste si: Psihoterapia – cum se practică și cum ajută aceasta?

De altfel, conform unor studii, lobul urechilor lipite de cap arată că persoana în cauză este una dominată, iar cei care au urechile cu lobul liber sunt oameni cărora le place să domine.

Dacă aveți cute pe diagonala lobului de la urechi este un semn că suferiți de o boală a arterelor.  De asemenea, dacă urechile voastre sunt lipsite de culoare înseamnă că aveți lipsă de vitamine în corp. Un alt indiciu că suferiți, spre exemplu, de o boală la rinichi sunt urechile roșii. Totuși, dacă urechile voastre sunt extrem de roșii înseamnă că aveți o afecțiune la creier.

Comentarii

comments

Share

About Author

Tudor Perian

Tudor Perian

Specialist seo si content writer la Studentul.info.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

6 − four =