Poti afla daca suferi de vreo boala in functie de forma urechilor

Exista o legatura uimitoare intre corpul nostru si organele interne si se spune ca ce se intampla in interiorul nostru se vede si la suprafata.

Analizând mai bine urechile ne putem da seama care sunt bolile de care suferim sau la ce afecțiuni suntem predispuși în viitor.

Când ne naștem, urechile noastre sunt total formate. Ele nu se schimbă pe măsură ce creștem, doar dimensiunea lor devine alta. Sunt foarte bună în identificarea unei persoane la fel ca o amprentă.

Citeste si:Psihoterapia – cum se practică și cum ajută aceasta?

De altfel, conform unor studii, lobul urechilor lipite de cap arată că persoana în cauză este una dominată, iar cei care au urechile cu lobul liber sunt oameni cărora le place să domine.

Dacă aveți cute pe diagonala lobului de la urechi este un semn că suferiți de o boală a arterelor. De asemenea, dacă urechile voastre sunt lipsite de culoare înseamnă că aveți lipsă de vitamine în corp. Un alt indiciu că suferiți, spre exemplu, de o boală la rinichi sunt urechile roșii. Totuși, dacă urechile voastre sunt extrem de roșii înseamnă că aveți o afecțiune la creier.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 4 =

On Key

Citeste si

Personaje de poveste la facultate

In copilarie te identificai cu personaje din povesti, dar vremurile acelea au trecut de mult. Artistul Ruben si-a imaginat cu ar arata cateva dintre acestea

KEY – un nou proiect în oraș

Asociațiile studențești, AIESEC și PRIME Iași, și-au dat mâna pentru prima dată în vederea realizării unui proiect inovativ, menit să dezvolte pe plan local domeniul

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.