Poti afla daca suferi de vreo boala in functie de forma urechilor

Exista o legatura uimitoare intre corpul nostru si organele interne si se spune ca ce se intampla in interiorul nostru se vede si la suprafata.

Analizând mai bine urechile ne putem da seama care sunt bolile de care suferim sau la ce afecțiuni suntem predispuși în viitor.

Când ne naștem, urechile noastre sunt total formate. Ele nu se schimbă pe măsură ce creștem, doar dimensiunea lor devine alta. Sunt foarte bună în identificarea unei persoane la fel ca o amprentă.

Citeste si: Psihoterapia – cum se practică și cum ajută aceasta?

De altfel, conform unor studii, lobul urechilor lipite de cap arată că persoana în cauză este una dominată, iar cei care au urechile cu lobul liber sunt oameni cărora le place să domine.

Dacă aveți cute pe diagonala lobului de la urechi este un semn că suferiți de o boală a arterelor.  De asemenea, dacă urechile voastre sunt lipsite de culoare înseamnă că aveți lipsă de vitamine în corp. Un alt indiciu că suferiți, spre exemplu, de o boală la rinichi sunt urechile roșii. Totuși, dacă urechile voastre sunt extrem de roșii înseamnă că aveți o afecțiune la creier.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − three =

On Key

Citeste si

Hangariada 2015

HANGARIADA este singurul festival outdoor din România care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea pentru zbor. În weekend-ul 15 -17 Mai va avea loc a 5-a

Cum bei in functie de zodie

De obicei zodiacul iti spune cat de implinit vei fi si ce vei avea de castigat daca intreprinzi diverse actiuni. In general, lucruri valabile pentru

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.