Programul manifestarilor ce vor avea loc la Iasi pe 24 ianuarie

Primarul Mihai Chirica a anuntat, intr-o conferinta de presa, programul manifestarilor organizate de Primarie si alti parteneri cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Ziua Principatelor Romane.

Astfel, pe 23 ianuarie vor avea loc o serie de expozitii si concerte, la Palatul Culturii, Muzeul Unirii si Teatrul National din Iasi.

Pe 24 ianuarie, intre orele 10:00 si 11:00, in Piata Unirii va avea loc Concertul folcloric „Noi suntem romani”, partea I, la care vor concerta Daniela Condurache, Ion Paladi, Petrica Matu Stoian si Cristian Pomohaci.

Dupa prima parte a concertului vor avea loc manifestarile oficiale Te Deum si o depunere de coroane de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza, apoi Parada Militara.

Intre orele 12:00 si 13:00 continua Concertul folcloric „Noi suntem romani”, partea a II-a, la care va canta Stefan Pintilie, Nina Cuciuc, Nicusor Iordan, Niculina Stoian si Gheorghe Turda, in timpul caruia se va organiza si masa populara cu placinte.

Ziua va fi incheiata de retragerea cu torte, de la ora 18:00, pe traseul Piata Unirii – pietonal Stefan cel Mare – Palatul Culturii.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Ce faci la interviu ?

Se apropie sfarsitul anului universitar, iar cei mai silitori studenti dintre voi vor prefera sa munceasca in vacanta de vara. In cazul in care ati

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.