Am putea economisi sume consistente de bani chiar si in cazul unor situatii care ne surprind?

Deseori viata ia prin surprindere oamenii fara sa-i intrebe si nu de putine ori acestia se trezesc cu o reactie de mirare ca o consecinta a ceea ce se intampla in jur.

Poate ca de multe ori s-a intamplat ca o persoana draga sau dupa caz un profesor din liceu sau generala sa treaca in nefiinta, fie din cauza batranetii, a unui accident, a unei boli sau dupa caz a unor situatii bizare, iar acest lucru ar presupune si o mobilizare aparte a unui anumit grup de persoane.

Dar cum s-ar ar fi daca acest lucru s-ar petrece la nivelul familiei proprii, ca urmare a unor contexte usor inoportune?

Statul sau institutiile bisericesti ofera posibilitati multiple

De foarte multe ori omul de rand se gaseste in imposibilitatea de a-si putea permite sa acopere cheltuielile generale a unei inmormantari, iar acesta apeleaza fie la ajutor din partea institutiilor statului, fie a celor apropiati.

In acest moment, diferite fonduri de ordin european sau parteneriate cu diferite institutii bisericesti europene, aduc omul in posibilitatea de a primi un loc de veci in mod gratuit la anumite cimitire, tot ce ramane de facut este sa completeze un formular tip sau dupa caz sa aduca documentele de referinta si cele constatatoare la un agent ce se ocupa de aceste cazuri neprevazute.

Mai mult, bisericile care respecta un anumit cult si care creeaza des diferite secte sau comunitati, pot aduna printr-un anumit reprezentant legal sume de bani consistente pentru a ajuta o persoana in cauza sa treaca peste aceste situatii neprevazute cu profunda incarcatura emotionala.

In capitala exista posibilitatea beneficierii unor servicii pompe funebre de calitate?

Deseori, anumite etnii solicita de la sine desfasurarea tuturor ostilitatilor in cadrul unei inmormantari intr-o maniera specifica, acolo unde trebuie sa existe maximum de discretie.

Atat in cazul islamismului cat si a altor biserici cu diferite culte, predicarea nu se face spre exemplu ca intr-o biserica ortodoxa, motiv pentru care ar fi nevoie de servicii funerare Bucuresti care sa ofere atat un mijloc de transport adecvat, cat si diferite accesorii pentru inmormantare sau dupa caz proiectarea unui loc de veci dintr-un anumit material si o anumita forma.

Oare stiau oamenii care fac parte din diferite grupuri religioase ca pot obtine diferite sponsorizari din partea Bisericii sau a statului?

Mai mult decat atat, anumite traditii ofera posibilitatea dezgroparii unor persoane decedate de mai mult de 4-6 ani, iar osemintele acestora sa fie pastrate intr-un saculet, motiv pentru care un loc de veci ar putea ramane liber, pentru a putea fi inmormantata acolo persoana proaspat trecuta in nefiinta.

O alta alternativa buna prin care se va putea face economie de bani, insa pentru acest lucru se necesita intocmirea unor acte care presupun numeroase drumuri pe la diferite institutii locale ce apartin statului.

Astfel s-a putut descoperi ca exista cateva alternative prin care s-ar putea trece cu bine pentru un asemenea moment de cumpana emotionala din viata tuturor oamenilor, mai ales acolo unde posibilitatile sunt limitate.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − eight =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.