Sase site-uri care te ajuta cand calatoresti

In mai putin de o saptamana majoritatea dintre noi vom intra oficial in vacanta sau concediu, dupa caz. Vremea de afara ne surprinde in fiecare zi si trebuie sa fim mereu la curent cu ce se intampla pe strazile nationale.

Fie ca vrem sa plecam intr-o vacanta la munte sau vrem sa ne vizitam familiile si prietenii, situatia drumurilor ne preocupa cel mai mult. Pentru cei care vor sa plece la drum, noi va prezentam cateva site-uri care sa va ajute cand calatoriti.

1) www.trafficguide.ro – este un site care va prezinta situatia drumurilor nationale, traficul din tara, aveti posibilitatea de a vizualiza strazile unde sunt montate camerele live si puteti descarca navigator pentru mobil si pentru GPS.

2) www.politiaromana.ro/infotrafic – va ofera informatii din trafic, care sunt drumurile blocate si cum se circula pe principalele drumuri nationale.

3) www.cnadnr.ro – Compania Nationala De Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA va prezinta starea drumurilor nationale, locurile unde au fost puse in circulatie utilaje de dezapazire si unde s-au raspandit materiale antiderapante.

4) www.bpr.b.politiaromana.ro – aici gasiti informatii cu privire la starea drumurilor aflate in lucru, informatii despre strazile aflate sub zapada si cateva recomandari pentru iarna.

5) www.mt.ro/nou/index.php – site-ul Guvernului Romaniei, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va ofera informatii cu privire la situatia asupra conditiilor de transport rutier, feroviar, aerian si naval.

6) www.maps.google.com  – in ultima instanta, puteti folosi google maps, o aplicatie foarte usor de folosit ce poate fi instalata si pe smartphone-uri, ce contine harti digitale si obiective principale, va informeaza cu privire la restrictiile din trafic si va ajuta sa va orientati in spatiu.

Acum ca aveti ca sunteti la curent cu starea drumurilor si traficul de pe strazile nationale, nu putem sa va spunem decat sa conduceti prudent sis a va echipati corespunzator pentru iarna. Ce alte site-uri mai cunoasteti care va comunica starea drumurilor nationale?

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

6 + 19 =

On Key

Citeste si

Începe Festivalul Mărtişorului

De peste un deceniu, la Iași, se derulează Festivalul Mărțișorului, un proiect al Asociaţiei Meşterilor Populari din Moldova, în parteneriat cu Primăria. Comentarii comments

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.