Scaneaza-ti computerul online

Niciodata nu esti in siguranta perfecta si este foarte posibil sa fi mai intalnit macar un virus pana acum. Chiar daca varianta de a-ti scana computerul online nu reuseste sa se ridice la standardele softurilor antivirus, are totusi utilitatile sale.


Care sunt unele dintre cele mai bune variante de a detecta virusii in online conform celor de la Makeuseof.com.

1. BitDefender QuikScan
Acest antivirus merge in cele mai multe dintre browsere si necesita instalarea unui add-on. Viziteaza site-ul, click Scan Now, accepta instalarea si ai terminat.

2. Panda Active Scan
Functioneaza doar cu Internet Explorer sau Firefox, desi Panda recomanda instalrea the IE Tab Classic daca folosesti Chrome.

3. TrendMicro Housecall
Housecall poate fi folosit de pe orice browser, are doua variante (32 si 64 de biti) intre care ar trebui sa alegi in functie de sistemul de operare.

4. VirScan
Acest serviciu iti permite sa urci un fisier de pana la 20 MB si sa il verifici. Uploadate pot fi documente cu extensiile .zip si .rar, cu cel mult de 20 de file.

Sursa foto: www.isrindy.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Ce este de vizitat in Iasi?

Daca esti din Iasi sau ai decis sa vii aici la facultate nu poti sa ratezi cateva dintre obiectivele turistice. Pentru zilele in care nu

Festivalul Luminii in Iasi

Festivalul Luminii este organizat în fiecare an în mai multe locații din România, cu scopul de a crea un spațiu liniștit, de deconectare a participanților

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.