Scaneaza-ti computerul online

Niciodata nu esti in siguranta perfecta si este foarte posibil sa fi mai intalnit macar un virus pana acum. Chiar daca varianta de a-ti scana computerul online nu reuseste sa se ridice la standardele softurilor antivirus, are totusi utilitatile sale.


Care sunt unele dintre cele mai bune variante de a detecta virusii in online conform celor de la Makeuseof.com.

1. BitDefender QuikScan
Acest antivirus merge in cele mai multe dintre browsere si necesita instalarea unui add-on. Viziteaza site-ul, click Scan Now, accepta instalarea si ai terminat.

2. Panda Active Scan
Functioneaza doar cu Internet Explorer sau Firefox, desi Panda recomanda instalrea the IE Tab Classic daca folosesti Chrome.

3. TrendMicro Housecall
Housecall poate fi folosit de pe orice browser, are doua variante (32 si 64 de biti) intre care ar trebui sa alegi in functie de sistemul de operare.

4. VirScan
Acest serviciu iti permite sa urci un fisier de pana la 20 MB si sa il verifici. Uploadate pot fi documente cu extensiile .zip si .rar, cu cel mult de 20 de file.

Sursa foto: www.isrindy.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Evenimentele săptămânii la Ateneul din Iași

Ultima săptămână a lunii februarie aduce la Ateneu evenimente frumoase și spectaculoase pentru iubitorii de cultură: premiera spectacolului „Romeo și Julieta… making of”, recitalul extraordinar

Reduceri la Centrul Comercial Felicia

Începând cu 15 ianuarie poți achiziționa articolele vestimentare preferate din magazinele din Felicia la prețuri cu reducere de până la -70%. Ca de fiecare dată,

Cafeneaua Starbucks s-a deschis la Palas Mall

Astăzi s-a deschis mult așteptata locaţie de unde vă puteţi alege aroma preferată de cafea dintre numeroasele sortimente ale celebrului brand american Starbucks, la Palas Mall, intrarea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.