Semafoare inteligente pentru pietoni în Iaşi

Semafoarele inteligente din Iaşi le-au dat bătăi de cap şoferilor în timpul testelor. Însă nu s-a ajuns la punctul în care să fie puse în funcţiune şi semafoarele pentru pietoni.

Sistemul de management al traficului este implementat de UTI Grup. Reprezentanţii companiei au realizat un clip prin care le explică ieşenilor cum vor funcţiona semafoarele pentru pietoni.

La trecerile pentru pietoni au fost montate butoane pentru solicitarea accesului de traversare. Noaptea, acele aparate afişează un mesaj de avertizare în limba română şi în limba engleză.

„Vă rugăm aşteptaţi / Please wait” apare scris cu roşu intermitent pe indicatorul destinat pietonilor care vor să se angajeze în traversarea străzii.

Noul sistem de semaforizare al Iaşului va atinge potenţialul maxim de funcţionare în apro­ximativ un an de la implemen­tare. Cel puţin aşa susţin oficialii UTI Grup. Noul sistem de se­maforizare cuprinde 90 din cele 200 de intersecţii din oraş.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + five =

On Key

Citeste si

Cum alegem un epilator ieftin si bun

Epilatorul este unul dintre cele mai importante accesorii ale unei adolescente, si atunci cand cumparam unul trebuie sa facem o alegere corecta, atat din punct

Oportunitate de voluntariat la BCU Iași

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi oferă studenţilor interesaţi să câştige experienţă pentru viitoarea carieră oportunitatea de a se implica în calitate de voluntari în

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.