Sexul interzis cu lumina aprinsa! Vezi cele mai ciudate legi despre sex din lume

Sunt unele tari sau state din lume unde exista legi privitoare la sex care te lasa uimit! Unele extrem de exagerate, altele amuzante si majoritatea ridicole.

Iata cateva dintre ele:

1. In Hong Kong este permisibil din punct de vedere legal ca o femeie inselata sa isi omoare sotul necredincios, dar numai daca reuseste sa faca asta doar cu mainile goale.

2. Un om care face parte din puterea legislativa si care se prezinta purtand un costum in forma de penis, in timpul unei sedinte, incalca legea in statul Nevada.

3. Un ginecolog care profeseaza in Bahrain nu are voie sa examineze organul genital al femeii privindu-l direct, ci uitandu-se intr-o oglinda.

4. In Minnesota, un barbat nu are voie sa faca sex cu sotia, daca respiratia lui miroase a ceapa sau a sardine.

5. Atunci cand o femeie din Cali, Columbia, face sex pentru prima data, trebuie sa fie neaparat maritata, iar mama ei trebuie sa se afle in camera, pentru a fi martora la act.

6. In Santa Cruz, Bolivia, este ilegal ca un barbat sa faca sex cu o femeie si cu fiica ei in acelasi timp.

7. In Virginia este interzis sa ai activitate sexuala cu luminile aprinse.

8. Femeile nu au voie sa faca sex cu barbati in timp ce sunt transportate de o ambulanta pe teritoriul localitatii Tremonton, statul american Utah. Daca sunt prinse, femeile pot fi date in judecata pentru obraznicie, iar numele lor va ajunge in toate ziarele. Barbatii, insa, nu vor fi acuzati, numele lor nefiind publicat in ziare.

9. In Liban un barbat poate face sex cu animale, dar doar daca acestea sunt femele. Daca e vorba de mascului, barbatul poate fi pedepsit chiar cu moartea.

10. In Arizona, Florida, Idaho, Indiana, Massachusetts, Mississippi, Nebraska, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Tennessee, Utah, Vermont, Washington DC, Wisconsin un barbat nu are voie sa arate penisul atunci cand este in erectie.

11. In Marea Britanie este ilegal sa faci sex pe o motocicleta parcata si, tot aici, femeile au voie sa vanda diverse produse si sa apara topless in public, dar doar in magazinele de pesti tropicali. Mai mult, aici este ilegal si ca un barbat si o femeie sa faca sex pe scarile unei biserici, dupa ce soarele apune.

12. In Indonezia, pedeapsa pentru masturbare este decapitarea.

13. Folosirea sosurilor din chili si a altor condimente iuti este interzisa in inchisorile din Peru, deoarece despre acestea se crede ca au proprietati afrodiziace, trezind dorinte sexuale.

14. Sexul oral, sexul anal, masturbarea si adulterul sunt considerate sodomii in Utah si pot duce la pedeapsa cu inchisoare.

15. In Nevada, stat american in care prostitutia este legalizata, este ilegal sa faci sex fara prezervativ.

16. Este impotriva legii sa ispitesti sau sa ajuti o persoana care are sub 21 de ani sa se masturbeze, in statul american Wyoming.

17. In Michigan, o lege prevede cinci ani de inchisoare pentru un barbat care se angajeaza in acte de indecenta grava, indiferent daca este in mediu public sau privat. Printre aceste acte se numara si masturbarea.

18. In Texas, doar un farmacist poate vinde prezervative sau alte contraceptive pe strazi ori in locuri publice. Alte persoane, inclusiv medicii, nu au voie sa faca acest lucru.

19. In Kansas, un barbat care este prins facand sex cu o prostituata poate primi o luna de inchisoare si amenda.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − thirteen =

On Key

Citeste si

UMF Tennis Open

Primăvara vine la pachet cu cel mai mare turneu de tenis de câmp universitar din ţară: UMF Tennis Open! Ajuns la cea de-a VI-a ediţie,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.