Site-uri pe care poti urmari canalele TV gratis

Din ce in ce mai mult, discutiile si neintelegerile dintre televiziunile romanesti si operatorii tv prin cablu, ne afecteaza pe noi, consumatorii. Trustul ProTV si-a retras in urma cu cateva zile cele 11 canale tv de pe platforma de satelit Dolce, ca urmare a neintelegerilor financiare dintre cei doi. Acesta completeaza lista posturilor retrase de la anumiti operatori, cand RCS&RDS au retras de anul trecut din grila de programe canalele tv apartinand companiilor Antena Group si Discovery Networks. Ca sa nu mai fim nevoiti sa ne schimbam abonamentele la cablu si sa platim in plus, iata cateva site-uri unde puteti vizualiza programe tv absolut gratis.

 

1) Cool-tv.net

2) Ro-tvonline.com

3) Onesitetv.com/tvonline/country/Romania

4) Tvron.ro

5) Tvonline.radiourionline.com

6) Tvronline.com

7) Mufa-tv.ro

8) Linktvonline.com

9) Tvonline.isfree.org

Noi, abonatii, suntem cei mai afectati de aceste schimbari in grilele de programe. Faptul ca un anumit post tv nu mai este disponibil la operatorul de cablu la care sunteti abonati va poate influenta sa va schimbati abonamentul sau sa renuntati de tot la serviciile operatorului. Dar de ce sa mai platiti in plus cand va puteti uita direct de pe internet la orice post doriti? Pentru a va putea bucura de aceste site-uri trebuie sa va instalati programul de aici si puteti sa vizualizati in voie orice post tv.

Mai cunoasteti si alte site-uri de genul acesta? Raspundeti lasand un comentariu mai jos.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nine − five =

On Key

Citeste si

Pet Event Iasi, editia a V-a

PET EVENT este în plină pregătire. Cea de a V-a ediţie va avea loc pe 4 şi 5 Iunie, iar locaţia va fi esplanada Palatului

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.