Home Diverse Studiourile de videochat la mare cautare in randul studentelor

Studiourile de videochat la mare cautare in randul studentelor

6 minute de citit
8
0

Viata e scurta si trebuie traita este deviza tinerilor. Invatati sa se bucure la maximum de viata si de tot ceea ce ii inconjoara, in randul fetelor la mare cautare este un job din lumea de videochat. O tendinta ce devine un exemplu edificator a lumii extrovertite si moderne. Sunt dornice sa isi exploreze sexualitatea si pentru ca nu face parte dintr-o arie groteasca de erotic se avanta sa incerce.

De cand au aparut pe piata din Romania joburile de modelele la videochat studentele fac sir la usile studiourilor. Ce-i drept de-a lungul anilor aceasta tendinta este in crestere. Poate ca nu numai partea financiara le atrage insa acest lucru este un prim reper. Au invatat unele de la altele, prin puterea exemplului, ca a face bani nu trebuie sa insemne prea mult timp asteptat pana cand capata experiente. Nu mai asteapta sfarsitul anilor universitari pentru a cauta un job, nu mai indura ani de munca pe bani putini pana cand invata mersul treburilor si isi castiga dreptul de a li se oferi salarii mai  mari.

studentul foto 2    Primul pas il fac interesandu-se de banii posibili de castigat. Aud de la cele care practica acest job si cantaresc situatia. Un castig al unui salariu il pot face si intr-o zi si sansele sunt tot mai mari sa creasca o data ce se obisnuiesc cu jobul. Li se asigura ca mai putin de 400 de lei nu au cum sa castige. Insa nu pe luna ci pe zi. Ajung sa castige lunar sume ce ating cota de 5000 de euro intr-o singura luna.

Ce trebuie sa faca pentru acesti bani. Totul este relativ desi in mare parte se rezuma la conversatiile pe care le au, online, cu clienti. Sau admiratori. Ii pot numi finantatori si indirect “angajatori” pentru ca puterea lor financiara le sustine la job si face ca lucrurile sa evolueze. Au acel private chat unde se desfasoara, vorbesc, impartasesc ganduri si sentimente. Ai spune ca nu difera de o intrevedere online cu un prieten sau de ce nu cu un confident erotic. In orice caz, exista si o limita a ceea ce se intampla, impusa de ele insele. Cu alte cuvinte, fiecare model este “invatat” sa puna in aplicare tehnicile cunoscute  pentru conversatii lungi si multumitoare insa nu trec de o linie daca nu isi doresc asta.

Trebuie sa aiba in vedere ca exista admiratori, cei care le fac pe plac in a plati iar ele in schimb le devin partenere de discutie. Nimic mai simplu. Doar ca povestea se schimba la cerinte cand vine vorba la angajare. Publicul roman inca nu a ajuns in punctul in care sa devina consumator de baza a videochatului astfel ca totul se orienteaza spre piata externa. Cunoscand limbile straine nimic nu mai pare un impediment pana la urma. Mai ales ca avem studente scolite care stiu engleza cel putin la un nivel destul de bun. “Cerem sa se cunoasca o limba straina, dar oferim si ajutor pentru cele care nu stiu, avem cursuri oferite gratuit. Unele isi formeaza o baza chiar de aici si nu au de ce sa regrete.” spun cei de la Heylux.

Romancele noastre s-au orientat chiar foarte bine spre piata de videochat, cautate din ce in ce mai mult, pentru perioade scurte de timp sau nu. Parca urmarind ce cote, ce actiuni merg pe piata profitabila, au ales locul potrivit. Studiourile nu duc lipsa nici de personal, nici de profituri si se intelege de ce. Ba mai mult chiar, oferta lor vizeaza orice femeie, indiferent de varsta. Domnii potenti financiar au gusturi diverse, la fel ca si studentele in cautare de job.

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Andrei Andronic
Incarca mai multe Diverse

8 Comentarii

 1. Cristina

  February 9, 2015 at 10:37 am

  Conversatii nesfarsite cu englezi dornici de senzatii tari? Faci bani si te si distrezi, dar mai ales inveti mai bine engleza.

  Reply

 2. Alexutza

  February 9, 2015 at 10:39 am

  Pentru studente este ideal. Nici timp irosit, nici bani lipsa. Mereu este timp si de faculta si de altele, dar si de job in videochat. Sunt mandra ca sunt model aici.

  Reply

 3. Raluca

  February 9, 2015 at 10:41 am

  De ce sa ne rusinam si sa ne ascundem cand videochatu ne ajuta aja de mult? M-am apucat de asta de anu trecut si inca imi merge bn.

  Reply

 4. Mary

  February 9, 2015 at 10:42 am

  e asa de bn ca romanii nu au acces la profilele de video chat, ci doar straiii. Parca ma simt mai in largu meu cu strainii..

  Reply

 5. Lenuta

  February 9, 2015 at 10:43 am

  Sunt studenta, de fapt masteranda de acum si nu as face asta, pt ca mi se pare putin imoral pt mn ca mod de viata, da ca sursa de bani suna bn…si..parca..parca

  Reply

 6. Mihaela

  February 9, 2015 at 10:45 am

  De ce se tot spune la general ca studentele numai au joburi in videochat? Ca exista si femei mai ari care fac asta si nu se plang de nimic..

  Reply

 7. Irina

  February 9, 2015 at 10:47 am

  Da Mihaela, asa e ..nu suntem numai tinere care lucram aici, ci si doamne care ne respectam..

  Reply

 8. Ionut

  February 9, 2015 at 10:49 am

  cn mai ast sa inre la faculta ca mai apoi sa faca videochat? Acu fetele o fac inca din liceu si ce e mai trist e ca se obisn cu un asemenea tip de viata de tinere

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 4 =

Vezi si

Ghid practic pentru a alege cadoul potrivit

In cautare de cadou pentru ea? Povestea aceasta se repeta an de an, cand simti din nou pre…