Târgul de Cariere la Iași pe 21-24 martie

E ușor de găsit un job, dar mai greu e să identifici cea mai bună oportunitate pentru tine. Și să ajungi la ea. Revine la Iași Târgul de Cariere, evenimentul care va reuni 50 de companii și organizații angajatoare.

În 21 și 22 martie te așteaptă 50 de companii cu joburi, la care se adaugă internshipuri, stagii de practică și de voluntariat în domenii diverse. Notează-ți de acum în agendă: Târgul de Cariere (21-22 martie) la Palas Mall. Intrarea este liberă.

Peste 200 de companii de la nivel local, național și internațional sunt așteptate să recruteze la Târgul de Cariere. În plus, angajatorii pot organiza seminarii și competiții-fulger în diverse domenii de activitate, în cadrul cărora îi pot testa pe loc pe cei mai buni candidați.

Cea mai mare rețea de evenimente de carieră și employer branding din România și Republica Moldova, Târgul de Cariere (TdC), lansează Standul de Demisii, locul unde candidații pot decide dacă e mai bine să rămână la actualul job sau ar trebui să-l schimbe.

În cadrul târgului, candidații vor discuta cu specialiști în recrutare și cu psihologi despre situația actuală de la jobul lor și vor putea lua o decizie informată privind viața lor profesională.

Cei care iau în considerare o schimbare în carieră vor discuta cu consultanți specializați despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră. Candidații care vor decide să-și schimbe jobul pot aplica pe loc la posturile disponibile în cadrul companiilor participante la TdC.

Ne dorim să vedem cât mai mulți oameni împliniți cu ceea ce fac la job. Știm că decizia de a pleca sau de a rămâne la un loc de muncă nu e întotdeauna ușoară, trecem de multe ori prin adevărate lupte interioare și ne e greu să luăm o decizie. Aici intervine expertul, care discută cu candidatul despre ce merge bine și ce merge rău la job, caută împreună soluții, iar la final candidatul are o privire de ansamblu și poate lua o decizie”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

Pe lângă joburile prezentate la standurile angajatorilor, candidații pot opta direct la eveniment pentru internship-uri, roluri de voluntariat, burse de studii sau cursuri și ateliere profesionale specializate.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fifteen + 13 =

On Key

Citeste si

Sase Cocktailuri de vara

Pentru ca tot esti in vacanta, ai timp sa arunci un ochi la ce mai e prin frigider. Daca esti disponibil, poate ai sa incerci

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.