Târgul de Toamnă la USAMV

Târgul de Toamnă se va desfăşura în perioada 20-21 octombrie la Iași, în cadrul Universităţii de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași pe Aleea M. Sadoveanu, nr. 3. Deschiderea oficială va avea loc în data de 20 octombrie ora 10:00.

La acest târg vor participa în jur de 25 producători agricoli și meșteșugari din zona Moldovei, care vor prezenta și comercializa produse tradiționale și țărănești de sezon.

Târgul de Toamnă este un eveniment dedicat micilor producători, unde consumatorii pot cumpăra produse tradiționale și locale românești, proaspete și atrăgătoare, direct de la cei care le produc.

În cadrul evenimentului vor avea loc şi concursuri organizate în parteneriat cu Liga Studenţilor USAMV Iaşi. Studenţii interesaţi să participe la aceste concursuri sunt rugaţi să se înscrie din timp, locurile fiind limitate. Mai multe detalii puteţi obţine contactând Liga Studenţilor din cadrul USAMV Iaşi.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 14 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.