Top cinci localuri altfel in Iasi

Cam toate localurile sunt asemanatoare si ti se pare ca oriunde ai merge nu face nici o diferenta. Probabil ai dreptate, dar am reusit sa gasim cateva locuri care ni se par intr-o oarecare masura diferite. Se disting prin putine lucruri, dar suficient de importante cat sa le aduca in topul nostru.

 

1. Acaju
Strada Sf. Sava, 15, Iasi

acaju
Undeva departe, totusi adesea nu gasesti nici o masa libera. Ce prefera insa oamenii aici? Sa fie posibilitatea de a alege dintr-o multime de board games? Sa fie linistea sau Miercurea in care nu se fumeaza? Vinul cu un gust placut la doar 6 lei? Sau poate pisica ce se plimba in voie prin local este cea care atrage toti oamenii? Mergi si tu si decide-te ce te atrage cel mai tare!

2. Kiddo Cafe
Lascar Catargi, 50, Iasi

kiddo
Aici esti parca intr-o casa veche, linistita si plina de povesti. Muzica in surdina, carti la dispozitia ta si un decor interesant. Peretii sunt plini de texte, printre care versuri, citate sau scrisori. O camera este destinata copiilor, astfel ca nu e posibil sa fii deranjat de galagia celor mici (in caz ca vin). Chitarile, vinilurile, pozele vechi te fac sa crezi ca locul a ramas undeva in trecut.

3. Sage
Strada Păcurari, 4, Iasi

sage
Sage este un local mic si linistit. Adesea se canta live, la chitara sau la pianul ce troneaza intr-o parte a camerei, dominand parca intreg spatiul. Loc perfect pentru invatat sau stat la povesti cu un prieten bun. Aici, spre deosebire de multe alte locuri, nu se fumeaza. Din cand in cand, localul gazduieste concerte, lansari de carti sau reviste, expozitii de fotografii. Alege dintr-o varietate de ceaiuri aromate si cu siguranta cafeneaua te va cuceri.

4. Rock Music Cafe
Sf Lazar, 27B, Iasi

rock music cafe
Este o cafenea relativ noua si careia Iasul i-a dus, cel mai probabil, lipsa. Ce e diferit? Bineinteles, este vorba despre muzica buna si despre decorul ce aminteste vag de Hard Rock Cafe. Preturile sunt acceptabile, interiorul spatios, scaune de bar care te aduc la inaltime. Noaptea cafeneaua devine din ce in ce mai zgomotasa, adesea fiind gazda a concertelor.

5. Maideyi
Lascar Catargi, 37, Iasi

maideyi teatru
Maideyi se mai intituleaza si “Art Theatre” si poate ai inteles despre ce este vorba. Aici se tin spectacole de teatru, concerte si expozitii. De asemenea, tot felul de evenimente, ca Speed Dating, sunt organizate regulat si se bucura de apreciere din partea multor persoane. Personalul binevoitor poate fi adus imediat langa tine, apasand unul dintre butoanele “magice” amplasate in apropierea fiecarei mese.

Daca inca nu ai ajuns in vreunul dintre locuri ar trebui sa iei acest lucru in considerare. Toate au terasa, astfel ca sunt perfecte pentru o seara de vara in oras.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.