Top sase oameni de succes care au renuntat la facultate

Nu este un articol care sa te indemne sa renunti la facultate, in nici un caz. Acesta doar demonstreaza ca prin vointa si prin munca sustinuta ajungi unde ti-ai propus sau chiar mai sus. Desigur, ai nevoie si de un gram de noroc!

6. George Clooney

george-clooney-michael-clayton-premiere-02

Desi s-a inscris la doua facultati, Northern Kentucky University si University of Cincinnati, nu a dus la capat niciuna. Cu toate acestea, pare sa aiba tot ce isi doreste.

5. Woody Allen

woody
Dupa ce a fost dat afara de la doua facultati, actorul si regizorul s-a lansat in cariera prin scrierea glumelor pentru diversi comedianti.

4. Sandra Bullock

sandra
Sandra Bullock a parasit East Carolina University pentru a-si urma cariera in actorie. Pare-se ca a-ti indeplini visele aduce succesul.

3. Mark Zuckerberg

Mark-Zuckerberg 0
Creatorul Facebook a parasit Harvardul, dar asta nu l-a impiedicat sa ajunga una dintre cele mai bogate persoane din lume.

2. Bill Gates

bill
Cand a pus bazele Microsoft, in anii 70, Bill Gates era un somer care parasise Harvardul. Cu toate acestea, a ocupat de 18 ori la rand prima pozitie in topul celor mai bogati oameni.

1. Steve Jobs

steve jobs by tomrutjens-d4cfl0c
Desi a parasit facultatea, a folosit unele dintre cunostintele acumulate cand a facut designul Macintosh. Compania lansata i-a adus succes si recunoastere.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + five =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.