Tratament pentru regenerarea parului la barbati

Părul este unul dintre lucrurile cu care ne mândrim. Ne place să fie frumos, mătăsos, lucios, el reprezentând tinereţe şi eleganţă la femei şi masculinitate la bărbaţi. Cu cât avem mai multă grijă de el, cu atât sunt şansele ca şi la o vârstă înaintată să ne putem bucura de un păr bogat şi splendid.

Este normal că părul să cadă. Se întâmplă în fiecare zi. În duş. Când îl pipteni sau când te joci cu el. Ce nu este normal este ca părul să se rarefieze din ce în ce mai mult până când ajungem să nu mai avem de loc. Alopecia afectează anual milioane de persoane din întreaga lume şi deşi pare înfricoşătoare, ea se poate trata.

Alopecia este întâlnită mai ales la bărbaţi şi majoritatea se confruntă cu căderea prematură a părului. Cauzele pot fi genetice, hormonale, stresul sau alimentaţie nesănătoasă. Ce se poate face în acest caz?

Poti apela la un tratament pentru regenerarea parului la barbati dar inainte sa vedem care sunt cauzele caderii parului.

Posibile cauze ale caderii parului

Fumatul. Mai multe studii arată că fumatul este în strânsă legătura cu căderea premature a părului la barbaţi, acesta ajutând la accelerarea alopeciei. Doctorii recomandă reducerea completă a fumatului pentru ca tratamentele să aibă efect.

Stresul. În ziua de azi să trăieşti complet fără stres nu este posibil. Avem job-ul, familia, rate la bancă sau sănătate precară. Dacă nu e una, atunci e alta. Totuşi se pot elimina anumiţi factori de stres care dau peste cap echilibrul hormonal, astfel reducând şi riscul căderii părului.

Sportul. Un stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie bogată în vitamine, înseamnă un păr sănătos. Mişcarea nu numai că ajută la menţinerea unui corp frumos, dar combate insomniile, ajută la reglările hormonale şi la căderea nivelului de stres.

Hidratarea corespunzătoare. Minim doi litri de lichide pe zi sunt recomandate pentru ca şi corpul nostru să funcţioneze sănătos.

Dietă echilibrată. Fructe, legume, alimente cu conţinut scăzut de grăsim trebuie să se regăseasca la fiecare masă, pentru că atunci când dai corpului mâncare sănătoasă şi bogată în vitamine şi acesta poate lupta împotriva bolilor şi afecţiunilor. De asemenea, ceaiul verde şi vitamin B6 ajută la regenerarea părului.

Produse adecvate pentru păr folosite în tratament

Sunt recomandate produse care conţin ingrediente precum complexul bioactive Procapil (biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care îmbunătățește micro-circulația și acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza); complexul Kapilarine (conţine un mix de extracte de plante, Kigelia Africana, Salvie, scorţişoară şi Gingko biloba) şi care este unul dintre cele mai puternice tratamente împotriva căderii părului şi ajută la regenerarea acestuia; cafeina care blochează efectele dihidrotestosteronul (DHT) – un metabolic al testosteronului care acţionează asupra foliculilor, împiedicând producerea de fire de păr sau distrugându-i.

Sunt puţine produse pe piaţă care conţin aceste ingredient, iar printre acestea se numără şi produsele de la Rekze Laboratories, care au lansat o linie de produse inovatoare ce includ: șamponul ’63’, balsamul ’43’, serul tratament ’24’ și șervețelele umede pentru curățarea scalpului ’28’. Acestea şi-au dovedid eficienţa prin teste clinice, oprind căderea părului şi stimulând creşterea lui, fără a folosi chimicale dure sau a avea efecte secundare precum Minoxidilul.

Produsele Rekze Laboratories ajută la reducerea toxinelor care ar putea cauza părul să devină casant și subțire și să îmbunătățească abilitatea scalpului de a susține creșterea unui păr sănătos care este mai puțin predispus ruperii și căderii.

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.