Unde gasesti sa imprumuti bani in maxim 48 de ore

A fi student nu e chiar un lucru usor. Cei mai multi dintre noi incearca se se imparta intre job si facultate si cu toate astea, nu reusim sa ne descurcam cu banii si sa ne acoperim cheltuielile. Imprumutul bancar nu este intotdeauna solutia cea mai rapida si de aceea, noi ti-am pregatit cateva metode rapide de a face rost de bani.

1)    Case de amanet – le gasim la toate colturile de strada si sunt cea mai rapida modalitate de a face rost de bani. Poti amaneta de la aur/argint(bijuterii, tacamuri, ceasuri) la orice aparat electronic in stare buna de functionare(telefoane mobile, tv, aparate audio, laptopuri, calculatoare, monitoare, alte electronice).

De obicei, comisionul variaza de la 0,5% la 1% zilnic pentru aur/electronice, iar pentru cele garantate cu masina, comisionul creste cu cel putin 0,5%. Contractul se poate incheia pe o perioada de la 5 la 30 de zile, in functie de garantie.  De asemenea, unele case de amanet ofera si o “perioada de gratie” in care nu vand produsul amanetat dupa expirarea scadentei, dar e bine sa intrebati acest lucru si sa negociati.

2)    ExpressCredit Amanet are agentii  in aproape toate cartierele iesene: Dacia, Alexandru, Dancu, Doi Baieti, Galata, Gara, Independentei, Mircea, Pacurari, Moldova Mall, Tatarasi, Podu Ros, Nicolina, Tudor Vladimirescu, Siraj, Tutora, Zimbru, Tomesti.
Program (oricare agentie): L-V: 08:00-21:00, S: 08:00-19:00, D: 08:00-17:00, exceptie facand cele din Tudor si Independentei unde este Non Stop L-S, D: 08:00-17:00.
Telefon / Fax: 004 0332 415 719, Email: [email protected]

Aici puteti amaneta aur/electronice sau accesa un credit fie pe termen scurt, fie pe termen lung.

  • Creditul pe termen scurt (de la 5 la 30 de zile)

Conditii de creditare:
-contractul de imprumut pe termen scurt se poate incheia pe o perioada minima de 5 zile si o perioada maxima de 30 de zile;
-contractul de imprumut pe termen scurt se poate prelungi pentru o perioada cuprinsa intre 5 si 30 de zile, ori de cate ori doreste clientul;
-cuantumul comisionului aferent perioadei de asteptare este cel stabilit la incheierea contractului de imprumut;
-perioada de asteptare dupa termenul scadent este de 15 zile calendaristice;
-comisionul este recalculabil in functie de perioada efectiva a imprumutului, dar nu mai putin de 5 zile;
-imprumutul poate fi achitat si in rate.

Garantii:
-bijuterii sau fragmente din aur si argint de 9K, 12K, 14K, 18K, 21K, 22K si 24K;
-ceasuri, telefoane mobile, aparatura audio-video;
-autoturisme, cu indeplinirea urmatoarelor conditii: sa nu fie mai vechi de 8 ani, sa fie inmatriculate pe persoana fizica, sa fie in stare buna de functionare(Pentru detail: 0744 474 592)

  • Creditul pe termen lung (de la 60 la 180 de zile)

Conditii de creditare:
-contractul de imprumut pe termen lung se poate incheia pe o perioada minima de 60 de zile si o perioada maxima de 180 de zile;
-contractul de imprumut pe termen lung se poate prelungi pentru o perioada cuprinsa intre 5 si 60 de zile, cu conditia achitarii integrale a comisionului initial;
-cuantumul comisionului aferent perioadei de asteptare este cel stabilit la incheierea contractului de imprumut;
-perioada de asteptare dupa termenul scadent este de 5 zile calendaristice.
Garantii: bijuterii sau fragmente din aur de 9K, 12K, 14K, 18K, 21K, 22K si 24K.

3)    Provident
Daca ai peste 21 ani si un venit stabil, poti solicita rapid sume cuprinse intre 500 si 3.000 lei. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale, iar daca vrei sa primesti banii in mai putin de 48h, alege un serviciu auxiliar oferit contra cost, care iti permite sa primesti banii in mana, oriunde te afli. Nu ai nevoie de un cont bancar, iar ratele le vei plati confortabil, de acasa.

Avantaje:
-pana la 3.000 de lei;
-fara giranti si fara taxe ascunse;
-fara birocratie: doar doua acte;
-rate fixe, garantat.
Telefon: 021 9877 sau 021 2757575, SMS la 1805.
Program: L-V: 07:30-22:00, S-D: 08:00-18:00.

4)    Overdraft – descoperire de cont
Overdraft-ul va pune la dispozitie o suma suplimentara de bani, echivalentul a pana la 6 salarii, pe care o puteti folosi imediat, fara restrictii. Astfel, aveti posibilitatea de a retrage din contul dumneavoastra o suma mai mare decat cea de care dispuneti la momentul respectiv.

Avantaje:
-dobanda aplicata este mai mica cu cateva procente decat cea de la cardurile de credit;
-iti poti deschide overdraft la banca la care ai card(indicat);
– este mai usor de obtinut decat un card de credit pentru ca angajatorul tau este cel care garanteaza creditul oferit de banca;
-taxa de administrare cont difera de la banca la banca si variaza de la 0,5 lei la 350 lei.
Printre bancile la care va puteti deschide un overdraft se numara: BCR, Raiffeisen Bank, ING, Banc Post, Banca Transilvania, Garanti Bank, ATE Bank, CEC Bank, BRD.

5)    Prieteni, colegi, rude sau seful – acele persone cu o situatie financiara mai buna. Atentie insa, incercati sa nu va pierdeti increderea pe care o au acestia in voi; daca va luati un angajament este de dorit sa va achitati in conditiile pe care le-ati stabilit de comun acord.

Avantaje:
-termenul si conditiile sunt negociabile;
-poti achita si in rate sau poti oferi la schimb produse sau servicii;
-nu ai nevoie de nici un act;
-taxele de orice fel sunt inexistente.

Pe langa toate acestea va sfatuim sa incercati sa va puneti in ordine bugetul si sa va stabiliti cheltuielile prioritare, astfel incat sa nu fie nevoie sa apelati la una dintre modalitatile de mai sus.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 5 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.