Vine sesiunea: faceti sex!

Sesiunea este o perioada stresanta, cu o multime de restrictii, schimbari de program si sacrificii pe care le facem pentru a reusi sa luam toate examenele.

Totusi, cercetatorii britanici spun ca ar fi bine daca invatati mult sa faceti si mai mult sex. De ce?

1. Unul din motive ar fi pentru ca sexul te scapa de stres si iti scade presiunea arteriala. Astfel poti tine degajat un discurs in public sau o proba orala la un examen greu.

2. Tot aceasta activitate te va face sa te simti mai sigur pe tine si iti va creste increderea personala. Vei merge mai linistit la examenele tale scrise si te vei putea concentra mai usor, ca sa iti expui ideile clar.

3. De asemenea, tot o partida de sex te va deconecta complet de la toate informatiile prin care ai trecut intreaga zi si ii va oferi o pauza mintii tale. Maine vei putea sa o iei de la capat si vei avea un nivel de energie mai ridicat.

4. In sesiune nu mai ai destul timp sa gatesti si esti tentat sa apelezi la junk food. In plus nu mai ai timp sa te duci la sala si afara este prea frig pentru plimbari lungi. O partida de sex de 30 de minute poate arde in jur de 100 de calorii si astfel te mentii in forma.

5. Durerea poate fi diminuata considerabil de hormonii care se elibereaza in timpul unui act sexual. Durerea de cap poate fi anihilata complet prin aceasta metoda.

6. Dupa sex dormi mai adanc si te odihnesti mult mai bine. Astfel, iti cimentezi amintirile in memoria de lunga durata si vei avea mai multe detalii de scris la examen.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − three =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.