Vrei sa devii antreprenor? Aplica pentru o bursa!

Scoala de antreprenoriat Start Me Up ofera burse tinerilor care isi doresc sa devina antreprenori, acestia avand ocazia sa invete ce trebuie sau nu sa faca atunci cand pornesc o afacere. Proiectul este organizat de Akcees si se va desfasura intre 14 si 20 septembrie.

Astfel, pentru 6 zile juniorii antreprenori sunt asteptati la pensiunea Speranta din Predeal. Partenerii programului ofera in acest an 15 burse totale si partiale in valoarea de peste 7500 de euro. Aplicatiile se realizeaza online pan ape 31 august aici: http://startmeup.ro/scholarships/

Fiecare din zilele care vor fi petrecute la munte va fi dedicate unui aspect cheie al dezvoltarii unei afaceri. Cei 25 de tineri incep prin a-si prezenta ideile pentru crearea unei afaceri, iar pe baza acestora primesc feedback de la personae cunoscute din domeniu.

Echipele vor invata sa realizeze estimari financiare si sa obtina finantari, iar la final isi prezinta ideile sis a incerce sa ii convinga pe investitorii si antreprenorii consacrati din tara.

Bursele se adreseaza studentilor sau absolventilor cu varste intre 20 si 28 de ani care sunt interesati de construirea unei afaceri de success.

Sursa foto: www.runaddicts.net

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × three =

On Key

Citeste si

Grădina Botanică va avea un auditoriu

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi va efectua primele mari lucrări de organizare şi de amenajare a spaţiului din Grădina Botanică din ultimii zece ani.