Worldwide Marketing – workshop-uri in customer care, sales, digital marketing si advertising

Asociaţia Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, PRIME Iaşi, în colaborare cu AIESEC Iași organizează pe 25 – 26 martie, respectiv 1 – 2 aprilie, prima ediție a proiectului Worldwide Marketing.

Acesta va avea loc în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, în incinta Facultații de Economie și Administrarea Afacerilor, începând cu 10:00.

Proiectul se adresează studenților de la specializările Comunicare și Relații Publice, Marketing și Jurnalism.

Tema acestei ediții are în prim-plan marketingul, pe baza căreia vor avea loc 4 workshop-uri din domeniile Customer Care, Sales, Digital Marketing și Advertising.

Pentru a participa, studenţii se pot înscrie în perioada 13 – 22 martie prin completarea unui formular, care poate fi accesat prin intermediul link-ului: https://worldwidemkt.typeform.com/to/Kqfug8. Pe baza acestui formular, cele mai bune răspunsuri la întrebări vor fi selectate şi ierarhizate în limita celor 50 de locuri disponibile.

Worldwide Marketing reprezintă o întâlnire între studenţi şi specialiştii din domeniu, ce propune o alternativă practică, cu scopul de a facilita procesul de învăţare, ambientul din cadrul proiectului oferind participanţilor posibilitatea de a câştiga cunoştinţe direct de la sursă.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Internship platit la UTI

Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi da startul inscrierilor la programe de internship platit timp de trei luni incadrul prorectoratelor institutiei. Sint disponibile 9 posturi,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.