Yala, elementul car se dovedeste a fi mult mai important decat usa

In momentul alegerii unei usi de intrare, majoritatea oamenilor se orienteaza spre materiale cat mai dure si un design cat mai placut. Este firesc sa se intample asta, insa elementul cu adevarat important la achizitia unei usi este Yala. Acest element de dimensiuni mult mai reduse decat usa, reuseste sa fie cel care ofera siguranta si asigura fiabilitatea necesara usii e intrare.

Pe baza a catorva statistici oferite de firmele de deblocari usi metalice Bucuresti, am reusit sa facem o lista cu informatii despre yale si despre modul in car acestea trebuie sa fie alese.

Cel de la robadel-servicii.ro au completat informatiile si au concluzionat urmatoarele lucruri.

Care este cea mai buna Yala pentru usa?

O yala buna este cea care solicita o investitie cat mai mica si rezista in fata eventualilor infractori. De asemenea este bine sa reziste si trecerii timpului, fara a avea nevoie de reparatii. Totusi, indiferent de cat de buna este yala cumparata, oricine trebuie sa aiba la indemana un numar de la firme de reparatii yale usi, pentru ca nu se stie niciodata.

Analizand toate tipurile de yale de pe piata, este foarte greu de stabilit care este cea mai buna, in conditiile in care sunt o multime de optiuni interesante. Printre cele mai interesante produse se numara si urmatoarele:

Yala cu cheie franceza plata. Este yala clasica, pe baza careia s-au construit o multime de tehnologii moderne de inchidere. De fapt, multumita acestui prim produs yala se numeste yala, deoarece producatorul primei incuietori de acest fel se numea Yale. O astfel de yala foloseste sistemul cu pini si arcuri si este foarte simplu de implementat. Din pacate, este destul de simplu de spart.

Cu cheie cu amprenta. Este o solutie din ce in ce mai populara si ofera o siguranta mai mare decat yala clasica. Aceasta poate sa fie introdusa in orice pozitie, fiind simetrica si functioneaza tot pe baza unui sistem cu pini si arcuri. Faptul ca are o suprafata mai mare asigura, totusi, o siguranta mai mare. Pe aceasta suprafata s-au putut crea mai multe elemente de protectie.

Citeste si: Top 5 metode de a alunga plictiseala

Cu cheie cilindrica. Este o solutie foarte sigura, deoarece foloseste discuri rotative si perforatii speciale pentru incuietoare. Daca primele doua tipuri de yale pot fi sparte prin palpare si saltare, varianta cu cheie cilindrica este mult mai greu de spart.

Pe baza acestor 3 yale s-au creat o multime de sisteme de protectie suplimentare, cum ar fi protectiile impotriva celor mai utilizate metode de spargere: saltarea si palparea. De asemenea, exista yale cu protectie la rupere si cu protectie la smulgere sau gaurire.

In principiu, in momentul in care se cumpara un astfel de produs, pentru a avea garantia unei utilizari pe termen lung este bine sa se tina cont de materialele de constructie, de numarul de pini al cheii, de forma si dimensiune si de modul in care pot fi deblocate in cazul unor urgente.

Chiar daca pare tentanta achizitia unor yale ieftine, este mult mai indicat sa se caute in primul rand tehnologia si abia apoi pretul.

Firma de deblocari usi: SC Robadel Servicii SRL

Adresa: Strada Cetatea Veche nr. 2, Sector 4, Bucuresti

Ei pot fi gasiti si pe Facebook.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 5 =

On Key

Citeste si

Vezi topul universitatilor din Romania

In vara acestui an a avut loc o evaluare a universitatilor din Romania, realizata de catre Asociatia Europeana a Universitatilor. Astfel, in urma clasificarii, nu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.