8 Martie Electronist

La început de primăvară, Liga Studenților Electroniști din Iași are plăcerea de a desfășura ca în fiecare an proiectul 8 Martie Electronist. Acest proiect este destinat în special doamnelor și domnișoarelor din cadrul Facultății de Electronica, Telecomunicații și Tehnologia Informației din Iași.

Aparută la începutul secolului XX, sărbătoarea de 8 martie este cunoscută ca fiind Ziua Internațională a Femeii. În această zi, ne dorim să sărbătorim în mod special doamnele și domnișoarele electroniste oferindu-le flori, mărțișoare și felicitări confecționate cu mare entuziasm de membrii organizației noastre.

O altă etapă frumoasă a proiectului nostru o reprezintă seara de 5 martie, începând cu ora 21:30 când vom organiza o petrecere în Club Coopers. Veți avea parte de concursuri, karaoke și multe alte suprize.

Intrarea în club se va face pe baza de brătară și prin achitarea unei taxe de 4 lei pentru băieți. Domnișoarele vor beneficia de intrare liberă.

8MARTIE electronist

Detalii: Păduraru Petrică Iulian: 0749324777, Paiu Dimitrie-Marius: 0762614690

Sursa foto: liga-etc.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

VOCEA ROMÂNIEI vine la Iaşi!

Caravana Vocea României va ajunge în această duminică la Iaşi! Aspiranţii dornici să-şi pună în valoare vocea sunt aşteptaţi duminică, 31 mai, de la ora

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.