8 Martie Electronist

La început de primăvară, Liga Studenților Electroniști din Iași are plăcerea de a desfășura ca în fiecare an proiectul 8 Martie Electronist. Acest proiect este destinat în special doamnelor și domnișoarelor din cadrul Facultății de Electronica, Telecomunicații și Tehnologia Informației din Iași.

Aparută la începutul secolului XX, sărbătoarea de 8 martie este cunoscută ca fiind Ziua Internațională a Femeii. În această zi, ne dorim să sărbătorim în mod special doamnele și domnișoarele electroniste oferindu-le flori, mărțișoare și felicitări confecționate cu mare entuziasm de membrii organizației noastre.

O altă etapă frumoasă a proiectului nostru o reprezintă seara de 5 martie, începând cu ora 21:30 când vom organiza o petrecere în Club Coopers. Veți avea parte de concursuri, karaoke și multe alte suprize.

Intrarea în club se va face pe baza de brătară și prin achitarea unei taxe de 4 lei pentru băieți. Domnișoarele vor beneficia de intrare liberă.

8MARTIE electronist

Detalii: Păduraru Petrică Iulian: 0749324777, Paiu Dimitrie-Marius: 0762614690

Sursa foto: liga-etc.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 19 =

On Key

Citeste si

Aplicatii utile pentru tine!

Trăim într-o eră a tehnologiei avansate: folosim smartphone-uri, tablete, citim cărți de pe diferite dispozitive, suntem dependenți de informație și vrem să o împărtășim cu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.