95 de ani de evenimente artistice şi culturale se sărbătoresc la Ateneul Tătăraşi

Începând din 1920, 25 aprilie, Ateneul Tătăraşi răspunde cu succes necesităţilor culturale şi artistice ale comunităţii locale îndeplinindu-şi misiunea pentru care a fost înfiinţat de personalităţile marcante ale Iaşilor de altădată, aducând un plus de valoare vieţii culturale ieşene.

La ceas aniversar, echipa Ateneului Tătăraşi invită publicul iubitor de artă şi evenimente culturale la o nouă ediţie a proiectului Săptămâna Ateneului Tătăraşi, ce se va desfăşura în perioada 17 – 25 aprilie 2015.

La toate evenimentele din cadrul programului „Săptămâna Ateneului Tătărași” spectatorii au acces gratuit, cu excepția spectacolelor de teatru „Astă seară Lola Blau” cu Maia Morgenstern și „Vizitatorul” cu Alexandru Repan, la care prețul unui bilet este de 30 lei și se poate fi achiziționat de la casierie de luni până vineri, 09:00-17:00.

Vezi programul pentru: Săptămana Ateneului Tătăraşi aici: http://www.ateneutatarasi.ro/teatru/saptamana-ateneului-tatarasi-es/

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.